Moda

Ovaj top iz Stradivariusa neodoljivo podsjeća na prsluk od odijela, ali - bez naramenica. Dolazi u tri super boje

  • Prsluk od odijela ovog je ljeta postao jedan od najpoželjnijih odjevnih komada koji smo nosili u raznim prilikama 
  • Gotovo svi prsluci od odijela koje smo do sada mogli vidjeti, bili su gotovo jednakog izgleda - sa širokim naramenicama i V izrezom
  • Stradivarius se, ovaj put, odlučio poigrati s krojem prsluka pa je u svojoj novoj kolekciji predstavio komad nalik na prsluk od odijela, ali bez naramenica
  • Pročitaj također: Najmoćniji ljetni top: Prsluk od odijela uvijek će izgledati elegantno, i na najvišim temperaturama

Kada bismo morali izdvojiti samo jedan odjevni predmet koji je obilježio ovo ljeto i koji smo viđali posvuda u bezbroj različitih kombinacija, to bi definitivno bio prsluk od trodijelnog odijela. Ovaj komad je postao toliko obožavan jer ga možemo nositi bez ikakve odjeće ispod pa nam u njemu nije vruće, a pritom izgledamo elegantno i sređeno. Također, izvrsno se slaže i s trapericama, ali i s hlačama na crtu, suknjama i slično zbog čega ga možemo nositi u baš svim formalnim, ali i opuštenim prigodama. 

Svi prsluci od odijela, bilo da su iz high end ili high street ponude, krojem izgledaju slično - debele naramenice, V izrez i nekoliko velikih gumba s prednje strane, a razliku prave tek neki sitni detalji. No, u Stradivariusu smo pronašli jedan zanimljivi top koji nas, prilično podsjeća na prsluk od odijela, ali se ipak podosta i razlikuje jer - nema naramenice. 

 | Autor: Stradivarius Stradivarius Foto: Stradivarius, prsluk od odijela bez naramenica (25,99 eura)

Ovaj top načinjen je od materijala kao i sako, ima čak i 'lažne' džepove te se, u gornjem dijelu, kopča s četiri velika gumba. U donjem se dijelu, s obzirom na to da nema gumbe, blago širi pa otkriva dio trbuha, a dužinom seže do početka bedara. Blago je strukiran pa lijepo naglašava liniju tijela, ali poseban je naglasak ipak stavljen na ključnu kost, ramena i ruke s obzirom na to da su u potpunosti otkrivene. 

Ovaj se top odlično slaže sa skinny i širokim trapericama za opušteni, svakodnevni look, ali i s hlačama na crtu, pa čak i maksi suknjama za nešto formalnije outfite. 

 | Autor: Stradivarius Stradivarius Foto: Stradivarius, prsluk od odijela bez naramenica (25,99 eura)

 | Autor: Stradivarius Stradivarius Foto: Stradivarius, prsluk od odijela bez naramenica (25,99 eura)

Cijena ovog topa iznosi 25,99 eura, dolazi u tri boje - bordo, tamno sivoj i crnoj te u veličinama od XS do XL zbog čega odgovara svakoj građi tijela. 

Photo: Stradivarius

Komentari 0