Moda

Ovaj slatki uzorak veliki je ljetni hit!

Bilo na odjeći, obući ili modnim dodacima, slatke trešnjice sve češće možemo vidjeti u trgovinama, ali i na modnim blogericama

Kada je ljetna moda u pitanju, važno je da odjevni predmeti budu šareni i upečatljivi. Već tradicionalno trend šarenog voćnog printa na odjeći u ljetnim mjesecima ne jenjava. Uz "klasične" ananase i lubenice, ovoga ljeta modnim svijetom zavladale su i trešnjice! U gotovo svim trgovinama high street brendova možemo pronaći komade s ovim printom - što na majicama, haljinama, suknjama, što na raličitoj obući i brojnim modnim dodacima.

U nastavku ti donosimo ideje za outfit s ovim preslatkim printom, a pronašli smo ih, gdje drugdje, nego kod popularnih modnih blogerica na Instagramu. Slobodno ih malo "prekopiraj", ali poželjno je da u svaku kombinaciju uneseš nešto svoje. 

Trešnje u kombinaciji s drugim voćem

Prvi styling je tamnoplava haljina s kombiniranim uzorkom - trešnjama, limunom i cvijećem. Popularni pleteni ceker savršeno pristaje uz ovu haljinu, a crvene natikače odlično su podigle cijelu kombinaciju i dale joj poseban štih. 

 

Glad you breezed by, Monday 🍋🍒 (link in profile to shop)

A post shared by Anthropologie (@anthropologie) on

Možda vas zanima Najbolji komadi od lana - za dugo, toplo ljeto Rubrika Moda Moda

Trešnje na ružičastoj podlozi

Kombinacija crvene i ružičaste već neko vrijeme je trend koji vlada u svijetu mode pa zašto se ona ne bi mogle crvene trešnjice isticati na ružičastoj podlozi?! Zanimljivi detalji poput crvenih statement naušnica, slamnatog šešira i šarene torbe učinit će da izgledaš kao iskusna trendseterica.  

Kombinezom s trešnjama

Ovakav šareni kombinezon možeš nositi u gotovo svim prigodama - i u kombinaciji s tenisicama za casual dnevni look i u kombinaciji s upečatljivim sandalama na visoku petu za večernji izlazak. U njemu sigurno nećeš proći nezapažena. 

Cipele s trešnjama

Da, trešnje mogu izgledati odlično i na obući. Nisu li preslatke ove nude špagerice s detaljem trešnjica? Ovakav par cipela zagarantirano će osvježiti svaki outfit i dati mu dašak ljeta. 

 

🍒🍒🍒🍒 @soludos #letsgosomewhere

A post shared by JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules) on

Možda vas zanima 5 bikini trendova koji će osvojiti ljeto 2018. Rubrika Moda Moda

Naušnice u obliku trešanja

Svaka djevojka treba imati barem jedan upečatljiv i neobičan komad nakita u svojoj kolekciji. Mi predlažemo trešnjice za ovu sezonu. Zašto? Jednostavno su toliko neodoljive da bismo ih pojele! 

Torba s trešnjama

Popis jednostavno ne može proći bez torbe. Ovaj model nam se sviđa iz nekoliko razloga. Prvi je svakako motiv trešanja, a drugi je što je izvezen na pletenoj torbi. Osim toga, torba je idealne veličine. Mi je lajkamo, a ti?

 

Photo: Miss7/Instagram/Facebook

Komentari 0