Moda

OVAJ se modni dodatak u 2018. navodno vraća na velika vrata

Po tisućiti put ćemo reći kako se "moda uvijek vraća nazad", a ako je vjerovati znalcima - ovaj modni dodatak će u 2018. biti potpuni hit!

"Sve se vrti u krug” poznata je mantra modnog svijeta koja je apsolutno uvijek točna i ponekad čak - šokantna. Samo kad pogledamo aktualne trendove, jasno nam je da su veliku većinu njih prije 10-ak godine nosile naše mame (čitaj: masivne pete, samterice, beretke...) A koji je to sljedeći povratnički trend najavljen za 2018. godinu? Ručni sat!

Mnogi će sad preokrenuti s očima jer helou, pa ručni sat je klasik. I zaista je! Ali nekako smo u moru minimalističkog nakita, choker ogrlica i visećih naučnica zaboravili na ovaj klasični modni dodatak. Stručnjaci su najavili kako će satovi nalik na narukvice (ma znaš na što mislimo: onaj metalik sat koji izgleda kao narukvica) biti most-wanted komad u godini pred nama.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: H&M (225 kuna), Michael Kors (930 kuna), Daniel Wellington (1000 kuna), H&M (135 kuna)

Ovaj model sata prvi se puta pojavio u 20-im godinama prošlog stoljeća, prema tome slobodno zaviri u bakinu kutiju s nakitom jer bi se vrlo vjerojatno upravo tamo mogao naći jedan ovakav komad.

Možda vas zanima Lajkamo ih: Ovo su najpopularniji komadi s Instagrama Rubrika Moda Moda

Međutim, ako ti se ne sviđa ideja narukvice-sata, slobodno baci oko i na jedan minimalistički kožni model, koji zaista jest klasični, vječni komad. Obožavamo!

 | Autor: miss7 miss7 Aldo (300 kuna) ili ASOS (215 kuna)?

Photo: Instagram

Komentari 0