Moda

Lajkamo ih: Ovo su najpopularniji komadi s Instagrama

Poznate curke koje pratimo na Instagramu dežurni su krivci za popularnost ovih komada, a u 2017. godini su definitivno skupili najviše lajkova

Ako si imalo slična nama, onda sigurno pola dana provedeš scrollajući po Instagram profilima najcool cura. Ne možemo si pomoći, jednostavno nas inspiriraju, a samim time i utječu na naše shopping navike. Instagram je mjesto na kojem najčešće pronalazimo komade koje "moramo imati", a ovih 10 je došlo upravo na tu listu. Tijekom 2017. godine gotovo svaka fashionistica, trendseterica i modna blogerica nosila je barem jedan od njih...

Levi's majica

Jedna od majica koja nas je opsjedala na Instagramu u 2017. godini svakako je bijeli t-shirt modnog brenda Levi's. Nema te fashionistice na Instagramu koja ju u nekom trenutku nije ponosno pokazala i pozirala u njoj. 

Gucci remen

Nastavno na Levi's majicu i Gucci remen je postao modni komad za kojim je Instagram poludio. Na svim trapericama, na svim jaknama, remen s Gucci logom doživio je modni boom i nećemo lagati, u jednom trenutku nam ga je već lagano bilo dosta...

 

Objavu dijeli Jelena Peric (@j_make_up)

Puma Suede Heart tenisice

Pumin model s vezicama koje se vežu u veliku mašnu u 2017. godini su definitivno obilježile Instagram scenu. Toliko su bile popularne na društvenim mrežama da su jedno vrijeme bile rasprodane na apsolutno svim mogućim mjestima. 

Možda vas zanima 5 zimskih trendova koje možeš ODMAH nositi Rubrika Moda Moda

Acne jakna

Ova dizajnerska, bikerska jakna dobila je velik broj high-street "kopija" u aktualnoj sezoni i kad bismo morali odabrati jednu jaknu koja je osvojila Instagram - bez imalo dvojbe, to bi bio ovaj model. Dolazi i u nekoliko različitih boja, iako nas je u originalu crni model opsjedao na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lydia (@lydiaemillen)

Teddy kaput

Jedini kaput koji je ove sezone okupirao naš Instagram i priznajemo - naš ormar! Plišani kaput koji se popularno Instagramski zove teddy coat (jer nalikuje na medvjedića) došao je od niotkuda i osvojio srca svih trendi cura. 

 

Objavu dijeli Severina Kojic (@severina)

Chloe Nile torbica

Nema šanse da nisi već sto puta vidjela popularnu torbicu s metalnom drškom jer je upravo ovo model koji je zavladao modnom scenom u 2017. godini. Torbica, čija se cijena kreće oko 10.000 kuna, većinu je godina bila rasprodana u svim poznatim dizajnerskim trgovinama, a naravno da je u međuvremenu dobila i nekoliko high-street "kopija".

 

Objavu dijeli Lydia (@lydiaemillen)

Zara hlače na bočno kopčanje

Što reći o Zarinim hlačama koje su potrgale Internet. Svaka prava Instagramuša u nekom je trenutku isfurala ove hlače na svoj način. Super je što ih se može nositi u dnevnim, ali i u večernjim prilikama - a izgledaju puno skuplje nego što ustvari jesu!

 

Objavu dijeli Dora Predojevic (@dorica505)

Možda vas zanima 10 trendova koji će u 2018. biti totalno OUT Rubrika Moda Moda

Balenciaga čizme-čarape

Jedan od prvih dizajnerskih brendova koji je izbacio čarape-čizme svakako je Balenciaga. Od tada pa sve do danas ovaj model čizama skupio je vojsku svojih obožavateljica i postale su neizbježne na Instagramu. 

 

Objavu dijeli Lydia (@lydiaemillen)

Zara crvene trapezice

O ovim smo se hlačama raspisali u proljeće, a toliko su bile IN da ih je nosila čak i Severina! Imamo blagi osjećaj da bi trapez hlače mogle nastaviti svoju dominaciju i u 2018. godini...

Gucci torbice

Iako je prošle godine Gucci Dionysus zavladala, Gucci torbice nisu bile manje popularne ni u ovoj godini. Iskreno, čak se i veselimo vidjeti što će novo Gucci lansirati u 2018. godini.

Photo: Instagram @dorica505

Komentari 0