Moda

Ovaj pleteni komplet, udoban i trendy, pravi je ulov. A još mu je i cijena brutalno snižena

Jedan od najlakših načina za postizanje skladnog outfita bez previše uloženog truda, definitivno je odijevanje dvodijelnog seta, odnosno kompleta. Kompleti su vrlo trendi bez obzira na to radi li se o onim malo ozbiljnijima poput suknjice i sakoa od tvida koji zrače elegantnom Chanel estetikom, a koje nosimo u nešto ozbiljnijim prilikama ili pak pletenim setovima koje obožavamo nositi u opuštenijim prilikama poput odlaska na kavu ili šetnje, ali najviše kod kuće kada nam je udobnost najpotrebnija. 

Upravo jedan pleteni komplet koji, osim što djeluje vrlo udobno, izgleda i prilično stylish, pronašli smo na internetskoj stranici Factcool. Dodatno nas je osvojio i zato što je na prilično velikom popustu. 

 | Autor: Factcool Factcool Foto: Factcool/Trebdyol, pleteni komplet (sa 100,99 snižen na 37,19 eura)

Riječ je o pletenom kompletu brenda Trendyol koji kombinira majicu dugih rukava i duge hlače. Oba ova komada dolaze u neutralnoj, boji slonovače te, uz sami rub nogavica, rukava i kragne, imaju po dvije linije u smeđoj boji koja nam dodatno potvrđuje da je ovaj komplet kao stvoren za jesen. S obzirom na to da se radi o komadima za koje je najvažnije da su udobni i da nas nigdje bespotrebno ne pritišću, iskrojeni su potpuno ravno te su blago široki. 

 | Autor: Factcool Factcool Foto: Factcool/Trebdyol, pleteni komplet (sa 100,99 snižen na 37,19 eura)

Ovaj komplet, pošto je prilično neutralan, a i kao stvoren za stylish, kuće outfite, možeš kombinirati s raznim bojama i modelima papuča, odnosno natikača koje smatraš najudobnijima. Nama na pamet prvo padaju Ugg Tazz ili Tasman modeli koji su ove godine iznimno popularni, a imaju i mnoštvo duplića koje možeš nabaviti po znatno povoljnijim cijenama. 

 | Autor: Factcool Factcool Foto: Factcool/Trebdyol, pleteni komplet (sa 100,99 snižen na 37,19 eura)

Ono što nam se kod ovog kompleta, osim izgleda i udobnosti, najviše sviđa jest njegova cijena. Naime, na Factcool stranici na kojoj smo ga i pronašli, stoji kako njegova redovna cijena iznosi 100,99 eura, ali da je trenutno snižen na 37,99 eura što je zaista značajno sniženje i odličan ulov. 

Photo: Factcool

Komentari 0