Moda

Chanel kompleti od tvida su nam divni, ali povoljniju alternativu smo pronašli u Zari i to tri primjerka

  • Chanel komplet od tvida koji čine suknja i jaknica, jedan je od najprepoznatljivijih odjevnih komada ove modne kuće 
  • Njegova bezvremenska elegancija već desetljećima osvaja srca modnih entuzijastica koje ga, u barem jednom primjerku, žele imati ili već imaju u svom ormaru 
  • No, s obzirom na to da su Chanel komadi često izvan budžeta brojnih ljubiteljica mode, potrebno je okrenuti se nešto povoljnijim alternativama. Tri odlične smo pronašli u Zari 

Kada govorimo o bezvremenskoj eleganciji i komadima koji su ključni za postizanje takvog outfita, Chanelovi kompleti od tvida koji se sastoje od suknje i jaknice u raznim bojama, definitivno će se, i to među prvima, naći na tom popisu. Njihova profinjenost koja se uklapa u baš sva vremenska razdoblja i sve, čak i one najsvečanije, prilike već desetljećima osvaja srca modnih entuzijastica, bez obzira na njihov modni izričaj. Naime, Chanel kompleti se, kako možemo vidjeti i na samim revijama, uz promjenu modnih dodataka i obuće, tako jednostavno mogu transformirati u razne lookove koji spajaju osobnost brenda, ali i osobe koja ga nosi. 

No, koliko god Chanel jaknice i suknje od tvida bile divne, brojnima ostaju tek predmet želja jer se njihova cijena rijetkima uklapa u budžet. Srećom, mnogi high street brendovi su itekako inspirirani Chanelovom estetikom pa u njihovoj ponudi možemo pronaći razne varijacije kompleta od tvida. Tri odlične smo pronašli u Zari i to po drastično povoljnijim cijenama. 

 | Autor: zara zara Foto: Zara, jakna od tvida (49,95 eura), suknja hlače od tvida (25,95 eura)

Prvi komplet iz Zare koji nam je zapeo za oko je onaj u jarko crvenoj boji s detaljima u crnoj i bijeloj. Ovaj komplet čini jaknica dugih rukava s jastučićima na ramenima i prepoznatljivim velikim džepovima i tri velika, crno-zlatna gumba te minica koja je zapravo kombinacija suknje i kratkih hlača. Jaknica dolazi u veličinama od XS do XL te njena cijena iznosi 45,95 eura. Suknja hlače također dolaze u tim veličinama, a njihova cijena iznosi 25,95 eura. 

 | Autor: zara zara Foto: Zara, prsluk od tvida (29,95 eura), suknja hlače od tvida (27,95 eura)

Drugi je komplet najotvoreniji od svih, odnosno sačinjavaju ga prsluk od odijela koji je nešto kraći, gotovo pa crop, a koji se kopča sa četiri velika, zlatna guba te kratke hlače koje preko sebe imaju asimetrični detalj nalik na suknju. Ovaj komplet dolazi u crnoj boji, a uz hlače dolazi i crni remen s velikom zlatnom kopčom. Veličine i prsluka i hlača kreću se od XS do XL. Cijena prsluka iznosi 29,95 eura dok hlače koštaju 27,95 eura. 

 | Autor: zara zara Foto: Zara, hlače od tvida (39,95 eura)

Posljednji, ali ne manje lijep komplet je nekako najelegantniji jer ga čine duge, ravne hlače koje pri dnu imaju proreze kako bi se i cipele lijepo istaknule te dugi prsluk koji seže do početka bedara i lijepo prati liniju tijela. Prsluk ima dvoredno kopčanje i to s velikim gumbima u srebrnoj boji koji se ne ističu previše s obzirom na to da su i prsluk i hlače bijeli s detaljima u crnoj. Oba dijela ovog kompleta dolaze u veličinama od XS do XL. Cijena hlača iznosi 39,95 eura, a prsluka 49,95 eura. 

Photo: zara

Komentari 0