Moda
The Frankie Shop kaput

Ovaj odličan bež kaput spoj je elegancije i promišljenih detalja. Uporno čekamo da dođe na popust...

  • Bež kaputi u svim predivnim nijansama ove neutralne boje uvijek su odlična investicija za zimu
  • Neutralnoj paleti ove boje kaputa možemo pridružiti baš svaku drugu nijansu te ovisno o našem stilu, krenuti više u minimalističkom ili maksimalističkom outfitu
  • Predivan kaput brenda The Frankie Shop od vune i sa sitnim uzorkom riblje kosti, čini nam se kao izvrstan kandidat za naše buduće zimske stylinge!

Za odličnu zimsku kombinaciju uvijek nam je potreban dobar kaput, a s ovim su upoznate i brojne modne trendseterice, koje u svoje outfite ove sezone uz modele u trendy crvenoj boji, uklapaju i one klasičnije, u neutralnim nijansama poput bež. 

The Frankie Shop kaput | Autor: The Frankie shop The Frankie shop Foto: The Frankie Shop, Fia vuneni kaput

Kaput u neutralnom tonu bit će zahvalna i isplativa investicija koju ćemo moći nositi u svakoj prilici tijekom zimskih mjeseci, a prekrasan model iz kolekcije brenda The Frankie Shop, pod imenom Fia, savršeno će odgovarati svim našim potrebama za zimske svečanije ili ležernije prilike.

The Frankie Shop kaput | Autor: The Frankie shop The Frankie shop Foto: The Frankie Shop, Fia vuneni kaput

karirani kaput Možda vas zanima Da je karirani kaput u vedrijim bojama pravi statement komad, podsjetila nas je Ana Bacinger! Rubrika Moda Moda The Frankie Shop kaput | Autor: The Frankie shop The Frankie shop Foto: The Frankie Shop, Fia vuneni kaput

Vuneni model Fia, sastoji se od mješavine vune, s visokim postotkom od 80 posto, a krasi ga ravniji kroj s jednorednim kopčanjem kontrastnim crnim gumbima. Odličan model s blago naglašenim ramenima i špičastim reverima ima i sitan uzorak riblje kosti, koji ga izdvaja od drugih jednobojnih bež model, kao i više hladnija bež nijansa.

The Frankie Shop kaput | Autor: The Frankie shop The Frankie shop Foto: The Frankie Shop, Fia vuneni kaput

Model kvalitetne izrade možemo stilizirati i uz dodatak remena, tanjeg ili šireg, čime možemo prilagoditi silueta kaputa te naglasiti struk. Duljina kaputa te topla vuna osigurat će nam zaštitu od hladnoće, a kaput možemo kombinirati i uz haljine i suknje, ali i uz sve modele hlača, budući da je zbog jednostavnog kroja i neutralne boje iznimno prilagodljiv komad koji će jednako dobro izgledati i u dnevnim i u večernjim kombinacijama!

The Frankie Shop kaput | Autor: The Frankie shop The Frankie shop Foto: The Frankie Shop, Fia vuneni kaput (458,00 eura)

Kaput je na The Frankie Shop službenoj stranici dostupan u univerzalnoj veličini, po cijeni od 458 eura.

Matee kaputi Možda vas zanima Kupujmo domaće: brend MATEE creative studio ima odlične dvobojne kapute Rubrika Moda Moda
Photo: The Frankie shop

Komentari 0