Moda

Ovaj odjevni predmet ponovno se vraća u modu - bi li ga ikad opet nosila?

  • Moda i stil ranih dvijetisućetih sve je popularniji među Generacijom Z
  • Vraćaju se serije koje smo obožavali, parovi koji su žarili i palili tadašnjom scenom, a i slušalice sa žicom ponovno su u modi
  • Sudeći prema TikToku, još je jedan odjevni dodatak doživio svoj povratak

Čini se kako je Generacija Z opsjednuta modom ranih 2000-ih, razdoblju u kojem su odrastali, jednako kao što su i milenijalci bili opsjednuti 90-ima. 

Nostalglija za ranim dvijetisućetim već je neko vrijeme u punom jeku. Hit filmovi i serije iz tog doba poput Gossip Girl i Legally Blonde imjau svoje rebootove, Bennifer je opet najjači par na svjetskoj sceni, Britney puni naslovnice, a i Paris Hilton se nakon dugo vremena ponovno posvećuje malo pozornosti. 

Možda vas zanima Sud: "Danas je prekinuto skrbništvo nad osobom i imovinom Britney Jean Spears". Britney: "Ovo je najbolji dan ikad" Rubrika Stars Stars

Nostalgija za nekim prošlim vremenima vidi se i u modnim trendovima na TikToku. Najnoviji modni dodatak su grijači za noge koji su izvorno bili popularni u 80-ima, a proslavila ih je Jennifer Beals u kultnom filmu iz 80ih Flashdanceu. I danas, svi se sjećamo ove scene.

U dvijetisućetima vidjeli smo ponovni povrat grijača kada se više nisu nosile samo kao dio sportskog outfita već su se nalazile u ladici svake modno osviještene djevojke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amy Joseph (@amydiala)

Kako vrijeme postaje sve hladnije, ljubiteljice mode pronalaze nove (i stare) načine modnih dodataka koji pritom griju, a grijači za noge čine se kao najprikladniji dodatak našim ormarima dok ulazimo u zimsku sezonu. Osim što ih je generacija Z prihvatila, zvijezde poput Jennifer Garner, Billie Eillish i Sarah Jessice Parker također su vratile ovaj dodatak u svoje ormare.

Da, žene, grijači su se vratili i ne znam što da mislimo o tome. Jedino nam ostaje nadati se da traperice niskog struka neće napraviti sličan povratak. Britney - molim te nemoj nam to učiniti!

 

Photo: Instagram Billie Eillish

Komentari 0