Moda

Ovaj modni detalj vraća se na velika vrata i može ti produljiti figuru! I ne samo to...

  • Svaki detalj u outfitu ima svoju ulogu, a jedna do najzahvalnijih pripada upravo gumbima
  • Iako im do sada nisi pridavala mnogo pozornosti, ove sezone će biti priličan hit, a mogu ti poslužiti da istakneš svoje prednosti ili sakriješ nedostatke
  • Primjerice, mogu ti izdužiti figuru ili naglasiti onaj dio tijela koji želiš, a inspiraciju možeš pronaći u primjerima koje smo izdvojili iz ponude high street dućana

Ključ je u detaljima, složit će se mnogi modni stilisti. Tome podliježe i ovosezonski trend, sasvim neupadljivi dio naše garderobe koji u jesen ulazi na velika vrata. Sitnica kojoj možda i nezasluženo nismo pridavali previše pozornosti mogla bi nas iznenaditi svojom modnom ulogom. Naime, gumbi mogu podignuti ili sasvim upropastiti outfit, napraviti da kombinacija izgleda jeftino ili kao da je stigla ravno s prestižne modne revije. U principu, oni funkcioniraju kao highlighteri koji, ako su upotrebljeni mudro, mogu privući oko na prednosti ili ako im se ne pridaje dovoljno pažnje, skrenuti pozornost na naše nedostatke. 

Možda vas zanima Otkrivamo koja 4 modela haljina koje će se najviše nositi ove jeseni Rubrika Moda Moda

Modni stručnjaci savjetuju da se dobro razmislili koji se dio tijela se želi istaknuti, a onda se može krenuti u shopping omiljenih krpica oplemenjenim ovim detaljem. Mi smo već potražili neke komade u highstreet dućanima, a evo čime se  možeš inspirirati. 

Haljine koje produžuju figuru 

Mnoge će se složiti da eleganciju postižemo vitkošću i dodatnim centimetrima. No, za to ne moramo pribjegavati brzinskim rigoroznim dijetama ili mučiti se na visokim štiklama. Jedan od trikova kojom možemo produljiti figuru su i gumbi na haljinama koji se protežu sprijeda gotovo cijelom njihovom dužinom. Ove sezone obogaćeni su različiti stilovi haljina pa možeš izabrati poneku baš po svom guštu. 

Možda vas zanima Ovaj kroj hlača vizualno izdužuje noge - pronašli smo super modele do 200 kuna Rubrika Moda Moda

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp S lijeva na desno: Zara (399,90 kuna), Mango (249,90 kuna), Reserved (399,90 kuna)

Statement jakne 

Ako želiš istaknuti svoju pomno odabranu jaknu iz koje se nećeš izvlačiti cijelu jesen, najbolji način za to su gumbi. Osim što će naglasiti bogati kroj odjeće mogu pridonijeti tome da izgleda skupocjenije. Ovisno o izboru modela, na ovaj način svom outfitu možeš donijeti i razigranost. Izbor je na tebi a inspirirati se možeš primjercima ispod. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp S lijeva na desno: Mango (549,90 kuna), H&M ((oko 380,00 kuna) Pull and Bear (229,90 kuna)

Ne zaboravi gumbe i na drugim detaljima

Kombinezoni, prsluci....gotovo svaki dio odjeće 'trpi' gumbe  pa izaberi onaj u kojem se najviše osjećaš svoja. Sigurni smo kako u tome ne možeš pogriješiti

Možda vas zanima Svi su poludjeli za hlačama kakve nosi Meghan Markle, a još nisu rasprodane. Pronašli smo i slične Rubrika Moda Moda

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp S lijeva na desno: Zara (299,90 kuna), H&M (oko 260,00 kuna), Mango (na sniženju, 269,90 kuna)

Photo: Shutterstock/instagram

Komentari 0