Moda

Ovaj model adidasica mogao bi zamijeniti Stan Smith!

Ako si ovih dana u potrazi za novim jesenskim tenisicama, vjerojatno si inspiraciju potražila na društvenim mrežama. A društvene mreže kažu samo jedno - adidas Samba Rose

Trendseterica Sonja Kovač ih ovog ljeta već isfurala - u kombinaciji s poderanim trapericama vintage izgleda te s majicom Mickey Mouse printa. I odmah smo se zaljubili u ovaj model bijelih tenisica s crnim poprečnim crtama te podebljanim džonom.

 

A post shared by ULANKA (@ulanka_spain) on

Potplat je posebno zanimljiv jer dolazi u smeđoj boji te je načinjen od gume, zbog čega jako podsjeća na model Creepers koji je Rihanna dizajnirala u suradnji s Pumom. No, mjesta tužbi ni sa čije strane nema, jer nova Rose verzija je zapravo preinaka klasičnog Samba modela koje brend adidas proizvodi godinama.

 

A post shared by Mon'è - Boutique (@mone_boutique) on

Cijena modela je malo viša, od 674 kune (u Shoe Be Do web shopu) do 749 kn (u Buzzu), što zapravo potpuno u rangu brenda adidas. U domaćoj ponudi su za sad dostupni klasični crni i bijeli model, a nadamo se i nekim pastelnim nijansama...

Možda vas zanima Bye-bye Superstar: Adidas predstavio novi model kultnih tenisica Rubrika Moda Moda

Na što nositi ove tenisice? "Na sve!" će uvijek biti naš odgovor, no ako si ziherašica možda u kombinaciji poput Sonjine - uz zanimljive traperice i majicu s likom iz crtića ili cool sloganom!

 

A post shared by Hannah Pot d'Or (@hannahliza) on

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0