Moda

Bye-bye Superstar: Adidas predstavio novi model kultnih tenisica

Jedan od najpopularnijih sportskih brendova na svijetu predstavio je novi redizajnirani model kultnih tenisica koje bi, kako je najavio Adidas, mogle potpuno zamijeniti Superstar

Svaki model, koji je popularni sportski brend tenisica Adidas ikada lansirao, rezultirao je ogromnim uspjehom. Trebamo li uopće naglasiti kako identičnu stvar prognoziramo i ovom redizajniranom novom modelu? Adidas je iz svoje arhive izvukao još jedan nevjerojatno popularan model i modernizirao ga za 2018. godinu. 

 | Autor: hypebeast hypebeast adidas Originals Continental 80, 775 kuna

Continental 80 tenisice, kao što im i ime da naslutiti - datiraju iz 80-ih godina, a u 2018. godini Adidas ih je odlučio vratiti unutar YUNG serije. Ova je silueta možda i najpoznatija po tome što su brojni fanovi tenisica u njima vidjeli sličnost sa YEEZY Powerphase modelom.

Tenisice su izrađene od premium, prvoklasne kože, a ukrašene su dvobojnim crtama sa strane te klasičnim, prepoznatljivim  vintage logom. Dolaze u tri boje - bijeloj, crnoj i neutralnoj bež, a cijena im je 775 kuna. 

 | Autor: hypebeast hypebeast adidas Originals Continental 80, 775 kuna

Iako još uvijek nisu stigle u hrvatske trgovine, nadamo se da bi uskoro ipak mogle biti dostupne i kod nas - jer imamo blagi osjećaj da bi Continental mogle postati nove Superstarke!

Photo: Instagram

Komentari 0