Moda

Ovaj Bershka blejzer kombinacija je prsluka i sakoa: nosit ćemo ga u svim prilikama

  • Sezona blejzera, odnosno sakoa, samo što nije započela pa je vrijeme da počnemo razmišljati o tome kakve ćemo komade nositi u mjesecima koji nam dolaze
  • Ponuda blejzera je zaista šarolika, ali nam je za oko posebno zapeo jedan iz Bershke
  • Naime, ovaj blejzer izgleda kao da spaja dva komada u jedan - sako i prsluk od odijela što je tijekom ljeta bio iznimno popularan odjevni komad 
  • Pročitaj također: Uskoro dolazi vrijeme sakoa: ova 4 modela najesen će biti 'in', a ova 4 'out'

Proteklog proljeća i ljeta, glavni odjevni komad za koji nam se činilo da ga nose baš svi, definitivno je bio prsluk od trodijelnog odijela. Ne postoji kombinacija u kojoj ga nismo vidjeli i baš svaka nam se jako svidjela. Upravo zato, prsluk od odijela bismo željeli prebaciti i u narednu, jesensku sezonu, ali na način da ipak pokriva malo više. 

Odlično rješenje za to osmislila je Bershka u čijoj smo ponudi pronašli super kombinaciju sakoa i prsluka od odijela koja će svaki outfit učiniti zanimljivijim. 

 | Autor: Bershka Bershka Foto: Bershka, karirani sako (35,99 eura)

Naime, na ovom blejzeru možemo primijetiti kako mu je 'tijelo' načinjeno tako da izgleda kao prsluk od odijela - na donjem dijelu ima trokutasti izrez, a naprijed se kopča s četiri velika gumba te je blago strukiran i ima lažne džepove, dok u gornjem dijelu ima duge rukave i jastučiće na ramenima što su osnovni dijelovi sakoa. Kombinacija prsluka i sakoa stvorila je i zanimljiv, kvadratni izrez, odnosno dekolte koji lijepo ističe ključnu kost i ostavlja prostor za decentnu ogrlicu. 

 | Autor: Bershka Bershka Foto: Bershka, karirani sako (35,99 eura)

S obzirom na to da je ovaj blejzer dio jesenske kolekcije, dolazi u smeđoj boji i s kariranim uzorkom što je tipični uzorak za ovakve jesenske komade. Ova je boja prilično neutralna pa će se tako ovaj blejzer odlično slagati uz neke casual komade poput širokih traperica, ali i uz ozbiljnije komade poput hlača na crtu. Sve ovisi o tome kakav look želiš!

 | Autor: Bershka Bershka Foto: Bershka, karirani sako (35,99 eura)

Ovaj blejzer dostupan je za kupnju i putem Bershka web shopa i u fizičkoj trgovini, dolazi u veličinama od XS do L, a cijena mu iznosi 35,99 eura. 

Photo: Bershka

Komentari 0