Moda

Ova viralna crvena haljina osvojila je internet, čini se da se sviđa skoro svima

  • Ima nešto posebno privlačno u crvenim haljinama, stoga ne čudi da je baš jedna takva postala viralna
  • Model brenda Oh Polly ima čarobnu crvenu haljinu koja je u kratko vrijeme postala odabir brojnih zaljubljenica u modu
  • Upotpunjena je efektnim štraš šljokicama koje su nezaobilazan detalj kada je riječ o blagdanima

Premium dizajn stvoren za najposebnije događaje, „Idalia“ haljinu čini dramatičnim, večernjim modelom koji je načinjen od dvoslojnog mrežastog materijala, a tu su i upečatljivi štras detalji. Također, haljina je u gornjem dijelu sašivena kao korzet, a srcoliki izrez na grudima i deblje naramenice ovom modelu daju dašak bezvremenskog hollywoodskog glamura. Kako bi cijela modna priča u potpunosti odgovarala hollywoodskoj eleganciji, tu je i manji šlep za još posebniji završni pečat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OH POLLY (@ohpolly)

Jasno je da je „Idalia“ haljina za posebne, večernje prigode, ali srećom, Oh Polly nudi i nešto nosiviju mini varijantu. „Ines“ je doslovno identičan model, ali  dužina do iznad koljena ovu haljinu čini idealnim odabirom za primjerice Novu godinu, rođendansko slavlje ili svadbu. Što se tiče ostatka kombinacije, predlažemo da se zadržiš na jednostavnim, gotovo neprimjetnim detaljima poput minimalističkih naušnica i odabereš salonke ili sandale u crvenoj ili bež nijansi. Isto pravilo vrijedi i za torbicu, a clutch modeli čine nam se kao dobar odabir. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OH POLLY (@ohpolly)

 | Autor: Oh Polly Oh Polly Foto: Oh Polly, duga crvena haljina (346,46 eura)

Ove efektne i upečatljive haljine su bez imalo razmišljanja modeli u kojima ćeš privući svu pažnju u prostoriji, pa voliš li vatrenu crvenu boju i dizajn koji prati liniju tijela, požuri po svoje primjerke i kolekciju upotpuni statement komadima.

 | Autor: Oh Polly Oh Polly Foto: Oh Polly, kratka crvena haljina (98,16 eura)

Možda vas zanima Crvene salonke i detalj u obliku ruže: imamo super cipele za sezonu proslava (i to za malo novca) Rubrika Moda Moda
Photo: Oh Polly

Komentari 0