Moda

Ova torbica izgleda poput dizajnerske i tako je dobra da ima vlastitu listu čekanja

  • Negdje u prostoru između skupih dizajnerskih imena i jeftinijeg high streeta postoje brendovi čija cijena nije bombastična, a kvaliteta i dizajn odskaču
  • Pa njihovi komadi znaju tako oduševiti sve, od influencerica do "cura iz susjedstva" da dođu na listu želja, a i listu čekanja brojnim ženama
  • Takav se scenarij dogodio i ovoj torbici brenda Melie Bianco koja dolazi u dvije veličine i mnoštvu boja

Što želimo spojiti u dobroj torbici? Najradije bismo kombinaciju visoke kvalitete i niske cijene. Prava koža, ručna izrada, detalji... to nam donose luksuzni brendovi. Ako odlučimo investirati više u ovaj modni dodatak. Niža cijena krije se naravno u našim uzdanicama, modelima high street brendova. Ok, treće je i svevremenski dizajn - hoćemo li torbicu moći nositi još godinama?

Svi znamo prednosti i jednog i drugog, kao i mane. No tu i tamo iskoči neki komad koji približi svijet visoke mode i brze mode. Tako se dogodilo i s ovom torbicom koja posljednjih tjedana diže dosta prašine, Melie Bianco torbica izrađena od veganske kože koja dizajnom podsjeća na ikone među dizajnerskim torbicama.  

Ove bi torbice i Carrie nosila. Sarah Jessica Parker dizajnirala je divne Fendijeve Baguette modele

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melie Bianco (@meliebianco)

Ova torbica postoji u različitim bojama i u dvije veličine i svidjet će se poklonicama Bottega Venetine Jodie torbice, ali bez paprene cijene. Nama se sviđa stav brenda Melie Bianco kvaliteti, vještini izrade i pristupačnom luksuzu. Sve su njihove torbice napravljene od veganske kože visoke kvalitete, animal-friendly su i po principima poštene trgovine. Što nam se onda može ne sviđati?

Tražiš li torbicu koja će uz sve pristajati ovaj nihov model Brigitte (veća verzija, postoji u čak 14 boja) ili Drew (manja verzija, dolazi u 11 boja) torbice je dobar kandidat. Ova orbica mogla bi biti upravo otkriveno blago. 

Možda vas zanima Modni znalci uvjereni su kako će ovo postati najpoželjnija torba godine Rubrika Moda Moda

Torbice se mogu kupiti na stranicama brenda ili na Amazonu i cijene su u dolarima. Brigitte je 150 američkih dolara (otprilike 137 eura), a Drev 110 dolara (100 eura), a cijene su iste u obje tgovine. Inače, Melie Bianco web se isplati i pomnije istražiti jer nudi još fantastičnih modela torbi. 

 | Autor: Melie Bianco Melie Bianco (110 eura)

 | Autor: Melie Bianco Melie Bianco (110 eura)  | Autor: Melie Bianco Melie Bianco (110 eura)

 | Autor: Melie Bianco Melie Bianco (110 eura)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melie Bianco (@meliebianco)

 | Autor: Melie Bianco Melie Bianco (137 eura)

 | Autor: Melie Bianco Melie Bianco (137 eura)

 | Autor: Melie Bianco Melie Bianco (137 eura)

Photo: Melie Bianco

Komentari 0