Moda

Ova super LuLu Couture torba je veliki hit, evo kako je i ti možeš osvojiti

  • Divni, sunčani dani su tu, a terase otvorene i jedva čekamo nositi svoje nove proljetne outfite
  • Influencerica Nika Pavičić otkrila nam je svojih 5 proljetnih kombinacija 
  • Uz svaki outfit nosi LuLu Couture shopper torbu koja je veliki proljetni trend
  • Znamo kako i ti možeš osvojiti ovu torbu i nositi je uz sve svoje novosezonske kombinacije!

Terase su otvorene (hura!) i sada ćemo tako rado skoknuti na kavu s frendicama ili navečer na piće - što znači da ćemo iz ormara izvući najbolje outfite - ili krenuti u shopping po nove. Svakako, trendi accessoires je neizostavan za sve naše kombinacije, a ovo proljeće prednost dajemo lijepim, ali istodobno praktičnim torbama koje nas mogu pratiti kroz cijeli dan i u svim prilikama koje nam on donese. Nema sumnje da su i ove sezone velike, tzv. shopper torbe veliki hit, a kako i ne bi kad: a) super izgledaju i b) u njih možemo ubaciti baš sve, od mobitela, novčanika, kozmetike, ali i lagane proljetne jaknice i/li kišobrana koji će nam svakako zatrebati u ove promjenljive proljetne dane. 

Takav komad, univerzalan i trendi je LuLu Couture platnena torba koja ima sve ono što se zahtijeva od accessoiresa ove modne sezone: moderan dizajn i univerzalnu praktičnost. Velika crna torba s bijelim natpisima u koju stane baš sve što ti može zatrebati toliko je nosiva u raznim prilikama da će ti biti vjerna pratilja kroz dan, u što se uvjerila i influencerica Nika Pavičić. Nika je LuLu Couture torbu ukomponirala u 5 sasvim različitih proljetnih stilskih kombinacija za razne prilike, od onih najuobičajenijih do onih kojih smo se zaista zaželjeli - elegantnijih.      
     

Za posao

Nika radi punom parom i voli izgledati tip-top kad se pojavi na svom radnom mjestu. Karirani sako i bijela košulja su zaštitni znaci poslovnog outfita, a mlada ih influencerica osvježava bijelim tenisicama i crnim uskim trapericama te pokojim decentnim komadom nakita. Prošli su dani uštogljenog poslovnog outfita i u Nikin se styling savršeno uklopila LuLu Couture torba. Osim što se u svojoj modnoj kombinaciji želi osjećati udobno, Niki je iznimno važno da joj make-up ostane postojan, ali i da dobro miriši kroz cijeli radni dan. 

 | Autor:
"Prije posla u torbu ubacim sve što mi treba kroz cijeli dan, najbitnije je da imam svoj neseser i Nivea Deo B&W Ultimate Impact jer znam da je ispred mene naporan dan pun izazova i potencijalnog stresa, a želim da mi šminka i miris ostaju besprijekorni. Zato biram B&W Ultimate Impact jer ne ostavlja mrlje i rješava me svih očitih posljedica izazovne poslovne atmosfere".

Za šetnju

Za šetnju kvartom ne trebate se puno sređivati, dovoljne su trenirka i udobne tenisice... Ili? Žene ipak vole nositi i zanimljivije kombinacije kojima će dati osobniji potpis - čak i kada se radi o najneformalnijim prilikama. Bijele tenisice već su godinama must-have, a unatrag nekoliko sezona vratile su nam se ženstvene i praktične košulja-haljine, a one s kariranim uzorkom (koji je jednostavno nenadmašiv klasik) veliki su trend. Upravo to je Nikina omiljena kombinacija za šetnju kvartom na topli, sunčan dan. Zanimalo nas je što ubaci u torbu prije nego je nabaci na rame: 

 | Autor:
"Za šetnju mi stvarno ne treba puno stvari osim vode da ostanem hidratizirana, eventualno u torbu ubacim i dodatnu jaknicu ako zahladi i novčanik ako se dogodi neka spontana kava :)". 

Kava u gradu

Crna je uvijek nepogrešiva, a u kombinaciji s bijelim detaljem, kreirat ćeš moćan look s kojim ne možeš ne ostaviti dojam. To zna i naša Nika koja crno-bijeli outfit smatra dobitnom kombinacijom koja lako može poslužiti u više prilika. Oversized sako, kožnate hlače i bijeli body usklađeni s crno-bijelim cipelama na petu i LuLu couture torbom njezin su izbor za izlazak u grad koji se uskoro, nada se Nika, može pretvoriti i u nešto više.  

 | Autor:
"Svi znamo kako završavaju “samo kave” kada se skupi dobro društvo i nastane dobra atmosfera. Isto tako znamo da se to jako brzo može pretvoriti u izlazak u neki klub ili bar, naravno kad epidemiološka situacija dopusti. Zato obavezno u tim prilikama, uz ruž, u torbi imam i Nivea B&W dezodorans da uvijek budem spremna i svježa za dobar dugi provod. Moram naglasiti da biram baš taj dezić jer ne ostavlja tragove na bijeloj i crnoj odjeći, koju najčešće biram za ovakve prilike".

U shoppingu

Volimo shopping i baš uživamo u njemu, ali iskustvo nas je naučilo da je nužna priprema neophodna da bi naša omiljena zabava protekla što ugodnije. To, prije svega, podrazumijeva udobnu odjeću i obuću u kojoj ćemo laki kao perce obilaziti omiljene trgovine. Bijela crop majica, sportske hlače i bijele tenisice udružene s LuLu Couture torbom (u koju može stati puuuno slatkih stvari koje kupiš) tvore sportski stilski sklad koji odiše udobnošću, a u Nikinoj torbi se prije pohoda na šoping centar uvijek mora naći i još nekoliko stvarčica da bi taj doživljaj bio što lagodniji: 

 | Autor:
"Pošto je ženski shopping pravi sport pun akcije i trčanja, najbitnije mi je održati svježinu pa bez dezodoransa ni ne krećem u smjeru nekog centra. Uz njega, ono što mi je prijeko potrebno je i neki slatki snack koji će me držati na životu u svom tom letenju i kupovanju". 


Večernja elegancija

Nema veze što će terase kafića raditi do 22h, i takav večernji izlazak zahtijeva da se sredimo. Uostalom, koja žena ne želi tu i tamo zasjati u puno sjaju?! Lijepa haljina je uvijek savršen izbor za naše elegantno izdanje, a metalik odsjaj je na listi svih vodećih trendova za sezonu proljeće/ljeto 2021.  

 | Autor: Josip Regović/Pixsell Josip Regović/Pixsell
No, s njom treba pripaziti - sama po sebi je tako upadljiva da treba izbjegavati puno raskošnih modnih detalja - i nikako onih koji svjetlucaju, tek diskretan komad-dva nakita, jednostavne cipele na potpeticu i dobra torba - u Nikinom slučaju LuLu Couture koju ovaj put ipak ne nosi preko ramena, već u ruci, sa svim svojim malim dragocjenostima u njoj.

I za kraj, Nika otkriva kako i ti možeš postati vlasnica ove super torbe: "Zapravo, vrlo je lako. Sve što trebaš napraviti za ovu go-to torbicu je kupiti 4 proizvoda iz Nivea shower ili deo kategorije u dm-u

 | Autor: Nivea Invisible for Black and White Clear; Nivea Beauty Elixir Deomilk Fresh roll-on; Nivea Pearl&Beauty, sprej; Nivea Black&White Invisible Ultimate Impact roll-on  

Znaš da ti dezić svakako treba, svaki dan i u svakoj prilici, pa zašto odjednom ne kupiš više Nivea dezodoransa, i to u dm-u, i lako dođeš do svoje LuLu Couture torbe? Ili kombiniraš s neizostavnim hitovima iz Nivea shower linije?! Izbor je velik i svakako ćeš naći one koji odgovaraju tvojoj koži, tvom ukusu i potrebama. Akcija traje do 31. 3. 2021. ili do isteka zaliha torbi. Miris, svježina, čistoća i trendi torba: ovo je win-win situacija!
 | Autor: Nivea Care&Diamond gel za tuširanje; Nivea Fresh Blends Watermelon gel za tuširanje; Nivea Creme Aloe gel za tuširanje; Nivea Creme Care gel za tuširanje

Photo: None
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jelena23456

    Ako trebate pomoć kotača, doktore. alaba, kontaktirajte ga na ovu adresu e-pošte (dralaba3000@gmail.com) ili ga dodajte u WhatsApp +2349071995123 i razgovarajte s njim o svom problemu. Dobar je čovjek i uvijek ću mu biti zahvalan.