Moda

Ova prugasta Zarina haljina pravi je hit na Instagramu! Evo kako ju nose domaće cure

  • Često neki Zarin komad postane hit pa ga viđamo posvuda
  • Sada se to dogodilo s prugastom haljinom u kojoj viđamo brojne domaće djevojke na Instagramu
  • Cijena pletene haljine dugih rukava i širokog dekoltea je 229,90 kuna

Promjenjivo vrijeme nam često stvara komplikacije što se planiranja outfita tiče. Zato su najidealnije haljine koje se vrlo jednostavno kombiniraju sa svakom vrstom obuće, a pristaju svim oblicima tijela i svakom vremenu. Modeli s dugim rukavima veoma su popularni ove sezone kao i prugice, a upravo je jedna haljina Zara u toj kombinaciji veoma popularna. 

Možda vas zanima U predivnoj romantičnoj haljini i savršeno odabranim dodacima Zagrepčanka je privukla sve poglede na špici Rubrika Moda Moda

Brojne cure na Instagramu su odabrale upravo ovaj model te su ga super kombinirale. Nika Matić je djevojka čije kombinacije obožavaju brojne cure, a ovog puta je najpoželjniju haljinu kombinirala uz natikače i dizajnersku torbicu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nika Matic (@nikamatic) on

Možda vas zanima Dvije Zagrepčanke su bijele haljine nosile na špici na sasvim različit način - ne možemo odlučiti koja nam je kombinacija bolja Rubrika Moda Moda
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karla P.P.🦋 (@bonbonkarla) on

Novinarka i spisateljica Zora Bjelousov također je odabrala ovu haljinu, no kombinirala ih je sa smeđim salonkama od brušene kože.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zora Bjelousov 🇭🇷 (@zora_bjelousov) on

I influencerica Anastazija Makjanić, poznata je na Instagramu pod nazivom @stazisweets, odlučila se za ovu haljinu. Kao što vidimo na njezinom primjeru, ova haljina je idealan outfit za svakodnevne obaveze. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANASTAZIJA (@stazisweets) on

Inače, ovu dugu haljinu možeš pronaći u Zari po cijeni od 229,90 kuna. Vjerujemo kako će se genijalno uklopiti u ostatak sadržaja tvog ormara i uvijek će biti dobra ideja kad ne znaš što odjenuti. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR  

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0