Moda

Ova prolaznica romantičnu je haljinu spojila sa sasvim neromantičnim komadima. Cool!

  • Prolaznica je za subotnje prijepodne odjenula haljinu s rupičastim vezom, ali ju je kombinirala na neočekivan način
  • Haljinu je kombinirala sa crnim starkama i oversized jaknom rockerskog štiha
  • Njen look je lako iskopirati i pravo je modno osvježenje

Bijele haljine koje asociraju na vez komad su koji stoji u stilskom opisu svake modne romantičarke. Sve one ovo ljeto došle su na svoje jer su komadi takvog tipa preplavili high-street trgovine. Međutim, ovaj komad definitivno se može nositi na više cool načina. Recimo, prolaznica ulovljena na Cvjetnom trgu takvu je haljinu isfurala na posve drugačiji način i pokazala da su modna pravila najbolja kad se krše!   | Autor: Marko Prpic/PIXSELL Marko Prpic/PIXSELL

Prolaznica duge, smeđe kose bijelu je haljinu midi dužine iskombinirala s klasičnim Converse tenisicama u tamnoplavoj boji, a sve je začinila tamnozelenom jaknom i malom bež torbicom. Dosta iznenađujuća kombinacija dobro je funkcionirala s tamnocrvenim ružem i chic minimalističkim satom na ruci. Opuštena kombinacija za opušteno subotnje prijepodne definitivno nas je osvojila pa smo slične komade odmah potražili u trgovinama. I, da, još možeš uloviti mnogo toga.

 | Autor: miss7/pr miss7/pr Haljina: Zara (229,90 kn); Tenisice: Converse (oko 500 kn); Jakna: Bershka (199,90 kn); Torbica: Zara (179,90 kn); Ručni sat: Zara (449,90 kn)

Možda vas zanima Ušle smo sa sto kuna u najskuplje zagrebačke restorane - evo što smo uspjele pojesti Rubrika Life&style Life&style

Ovakav stajling definitivno vrijedi iskopirati, pogotovo ukoliko si u potrazi za stilskim osvježenjem i neočekivanim modnim izborima! A prolaznica je od nas dobila pravu modnu peticu!

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Komentari 0