Moda

Ova profinjena nijansa nakon dugo vremena se vratila u modu i super će pristajati uz tvoju preplanulu put

  • Boja breskve bezvremenska je nijansa koja je savršeno primamljiva u kombinaciji s mnoštvom drugih boja i univerzalno je laskava za sve tonove kože, a posebice će ti dobro pristajati uz preplanulu put
  • Neutralna nijansa breskve bila je i ostala omiljena, a ove sezone posebno će biti popularna među trendsetericama
  • Ne znaš kako iskombinirati ovu boju? Donosimo ti najbolje modele u ovoj nježnoj nijansi s potpisom popularnog brenda s.Oliver koje smo uklopili u nekoliko stajlinga za sve prigode

Postoje mnoge varijante ružičaste, a jedna od njih, breskvasta, ove godine je veliki trend i sofisticiran način da osvježiš svoje proljetne i ljetne kombinacije. Boja breskve je profinjena, elegantna i ženstvena i omiljena boja brojnih ljubiteljica mode, a uskoro, kad dobijemo malo sunčane preplanulosti, ona će savršeno pristajati brončanom tenu. Zato ti donosimo najbolje modele u ovoj nježnoj boji koje smo pronašli u aktualnoj kolekciji popularnog brenda s.Oliver.

Stajling za tople večeri

Boja breskve ima svoju posebnu privlačnost i primamljivost. Psihološki, ona izaziva osjećaje topline, udobnosti, dobrote i radosti. Da bi svoje dobro raspoloženje podijelila s drugima, najbolje će ti odgovarati upravo ova boja. Također, ona izgleda sjajno.

 | Autor: PR/s.Oliver PR/s.Oliver Haljina s.Oliver

Haljina s.Oliver - 1.059 kn

Ako želiš dodati nekoliko komada u ovoj bezvremenskoj boji svome ormaru, oduševit će te ova haljina koju možeš odjenuti u bezbroj prilika - samo je bitno s čim ćeš je kombinirati. Navuci na noge niske sandale i imaš dobitnu kombinaciju za casual look kao na slici. U ovom stajlingu zamišljamo se na nekoj slasnoj večeri, na terasi restorana uz more... Ahh! Ukoliko nisi fan ravnih sandala, nabaci visoke pete, zgrabi neku finu, malu torbu i spremna si za svečane i formalnije prilike.

Poslovni outfit vrijedan divljenja

Temperature će uskoro naglo skočiti, a od pomisli na užareni gradski asfalt nije nam dobro. Srećom, postoji nekoliko genijalnih opcija koje bi i sama trebala uvrstiti u svoj ormar!

 | Autor: PR/s.Oliver PR/s.Oliver Kombinacija s.Oliver

Top s.Oliver - 559 kn, hlače s.Oliver - 799 kn

Sofisticirana bluza lepršavih rukava u raznim tonovima breskve i hlače širokih nogavica koji dopuštaju koži da diše idealan su odabir za tople proljetne i ljetne mjesece. Ovaj elegantni outfit idealan je za posao, a završni 'touch' zadati mu možeš pomoću nekoliko cool komada nakita.

Sezona vjenčanja je otvorena!

U prirodi se ova voćna nijansa odlično slaže s bojom neba, zemlje i trave, a držeći se iste niti vodilje tijekom sklapanja odjevnih kombinacija, s lakoćom ćeš stvoriti jedinstvene, profinjene, vrlo pozitivne i oku ugodne stajlinge. Ukoliko ipak ne voliš miješati previše boja u svoje outfite, znaj da je boja breskve sama za sebe opcija s kojom ne možeš pogriješiti.

 | Autor: PR/s.Oliver PR/s.Oliver Haljina s.Oliver

Haljina s.Oliver - 1.299 kn

Ako se uskoro bliži vjenčanje, krštenje ili važna večera kojoj planiraš prisustvovati, predlažemo ti da si priuštiš jednu ovakvu damsku haljinu u breskvastim tonovima koja pristaje svakoj figuri. Veže se u struku te ga automatski sužava, dok će laskava midi dužina haljine vješto prikriti višak kilograma u predjelu bedara i stražnjice. Ova prekrasna haljina savršen je odabir za nježne duše i vječne romantičarke.

Odijelo za ručak s curama

Ova boja nije rezervirana samo za haljine i lepršave bluze. U novoj kolekciji s.Olivera pronašli smo genijalno odijelo u boji breskve koje će podjednako dobro pristajati u kombinaciji s elegantnim sandalama na petu ili vječnim bijelim tenisicama, a na tebi je da odabereš stil u kojem se ugodnije osjećaš.  | Autor: PR/s.Oliver PR/s.Oliver

Sako s.Oliver - 1.059 kn, hlače s.Oliver - 729 kn

Jednako dobra opcija za ručak s curama koju možeš isfurati i za ured ili poslovni sastanak je i ova kombinacija sakoa u boji breskve i svijetlih hlača. Peachy nijansa sakoa u sebi ima više ružičaste boje i zbog toga izgleda veoma dobro s ostalim pastelnim nijansama. Sa sakoom generalno teško možeš pogriješiti, jer ga možeš kombinirati na sto i jedan način i za razne prigode - posao, špicu ili svečana okupljanja.  | Autor: PR/s.Oliver PR/s.Oliver

Sako s.Oliver - 1.059 kn, top s.Oliver - 399 kn, hlače s.Oliver - 639 kn

Ležerno, a tako slatko!

Za dane kad ti se ne nosi uska, sputavajuća odjeća i obuća, kad samo želiš navući na sebe nešto udobno i uživati u omiljenim aktivnostima, spoj mekane hudice i plisirane suknje midi kroja u kombinaciji s ravnim sandalama neće te iznevjeriti.  | Autor: PR/s.Oliver PR/s.Oliver

Suknja s.Oliver - 729 kn (dostupno samo u e-trgovini)

Iako je riječ o odjevnim komadima u nešto svijetlijoj nijansi breskve, pravila ostaju ista - odlično pristaje uz preplanulu put i vrlo je jednostavna za kombiniranje s ostalim bojama. Iako će ti se na prvu spoj hudice i suknje možda činiti nespojivom, činjenica je da moda odavno ne poznaje krute granice i općeprihvaćene norme odijevanja pa se slobodno poigraj i stajling oplemeni još pokojim sportskim komadom poput šilterice ili tenisica za trčanje. Jer, u konačnici - moda je jedna velika igra!

Ukoliko su ti se svidjeli stajlinzi koje smo izdvojili i voljela bi ih vidjeti u svom ormaru, sve do jednog pronaći ćeš u trgovinama S.Oliver. Kao što vidiš, nova, uzbudljiva kolekcija vrvi udobnim i bezvremenskim krojevima, kvalitetnim materijalima te proljetnim bojama, što na najbolji mogući način oslikava moto brenda - 'bez pompe, bez cirkusa, stvarno dobra moda'.

 

Photo: PR/s.Oliver

Komentari 0