Moda

Ova Next haljina s ombre efektom baš nam je divna: već ju zamišljamo na elegantnom koktel partyju

  • Next je jedan od onih brendova na koji ne obraćamo toliko pažnje, a zapravo u ponudi ima odlične komade po vrlo pristojnim cijenama
  • Jedan od tih komada je predivna duga haljina koja je savršena za ljetne šetnje, večere i koktel partyje
  • Radi se o haljini s nekoliko boja koje se, u ombre efektu, postepeno stapaju jedna s drugom, a na višu razinu ju podiže i metalik efekt
  • Pročitaj također: Next haljine su nam otkriće, s ljetnim uzorcima, pristupačnih cijena i u veličinama od 32 do 52

Iako nam, kada odabiremo haljine za ljeto, na pamet uglavnom padaju one kratke s bretelicama ili bez rukava, mi mislimo da duge haljine s dugim rukavima (lepršavim, naravno) itekako mogu biti ljetne. Takve ćemo haljine uglavnom nositi navečer kada vrućine malo popuste i to u prilikama kao što su odlazak na večeru, koktele, neki malo elegantniji party i slično.

Predivan primjerak takve haljine koja je savršen spoj elegancije i opuštenosti i zbog toga je idealna za brojne večernje prigode pronašli smo u Nextu. 

 | Autor: Next Next Foto: Next, duga haljina s ombre efektom (49,86 eura)

Ovdje se radi o dugoj haljini širokog, opuštenog kroja s ekstra dugim lepršavim rukavima. No, ono što ju čini zaista posebnom je to što na sebi ima tri boje - svijetlo rozu, svijetlo zelenu i narančastu u nijansi breskve koje se, u ombre efektu, stapaju jedna s drugom. Također, haljina je isprepletena metalik nitima zbog čega ima zanimljivi 'mokri efekt', a pokoja ušivena šljokica čini da haljina baš lijepo i umjereno svjetluca.

Još malo dinamike, u gornjem dijelu haljine, čini zanimljivi dekolte koji se pri vrhu, trakicama u ombre efektu, veže u mašnu.

 | Autor: Next Next Foto: Next, duga haljina s ombre efektom (49,86 eura)

 | Autor: Next Next Foto: Next, duga haljina s ombre efektom (49,86 eura)

Ovu haljinu najbolje bi bilo nositi na ravnu obuću kao što su sandale s tankim remenčićima ili natikače u stilu Hèrmes Oran i to u zlatnim, srebrnim ili nekim drugim nijansama s metalik efektom. Cijena ove haljine, iako nam djeluje zaista kvalitetno i možemo ju nositi u mnoštvu prigoda, iznosi 49,86 eura što smatramo zaista pristupačnim. 

Photo: Next

Komentari 0