Moda

Borovo svoje najpopularnije natikače ima u dvije nove verzije: Biraj, zlato ili kristali?

Opet mi s Borovom! A što ćemo kad nam se vukovarski obućar neprestano pokazuje kao rudnik dobrih cipela, Ali Babina pećina odličnih, posebno ljetnih, dizajna? Pa tako njihove B Quinn natikače pratimo već nekoliko godina, otkako su se pojavile. Prva se lampica upalila jer su podsjećale na tada superpopularan Hermèsov model Oran, no otada je prošlo puno vode ispod mosta.

"Slavonske oranice" tako su više puta mijenjale boje. Izvorno smeđe boje duhana, dobivale su s vremenom nove i nove verzije: petrolej zelene, bijele, prošle godine pojavile su se u kao ciklama roza boji (piše ponosna vlasnica istih) i mornarskoj, tamijoj plavoj, a ove godine opet novi zaokret! Borovo definitivno prati što se događa na modnoj sceni pa su proizvlei metalik, zlatne B Queen natikače koje su totalno u trendu. Što kažeš?

 | Autor: Borovo Borovo

Ni to nije sve! Borovo je otišlo i korak dalje i evo nam istog modela ukrašenog briljantima. Dobro, ne baš pravima, ali stotinama blistavih kamenčića. Koje biraš, zlatne ili ove koje sjaje (zbogom minimalizmu) također neodoljivo? P.S. Mi smo ipak za one prve...

Možda vas zanima Ove šarene Borovo sandale ne sliče nijednom poznatom modelu, odlične su same po sebi Rubrika Moda Moda

 | Autor: Borovo Borovo

Photo: Borovo

Komentari 0