Moda

Ove šarene Borovo sandale ne sliče nijednom poznatom modelu, odlične su same po sebi

  • Borovo nas je još jednom uspio ugodno iznenaditi svojom ponudom, a posebno modelima sandala
  • Na web trgovini brenda smo pronašli model idealan za svaki dan i dovoljno svestran da neće izići iz mode
  • Borovo sandale dolaze u kombinaciji nekoliko šarenih boja i odlične su za ljetne dane

Borovo nas ne prestaje ugodno iznenađivati sandalama koje ima u ponudi, a posebno nam se sviđaju modeli koji su malo drugačiji od svega viđenog. Kada su u pitanju sandale, trenutno su popularni brendovi kao što je Hermès i Birkenstock te su razne "kopije" njihovih sandala, točnije natikača, dostupne gotovo svugdje. Iako nemamo ništa protiv toga i volimo pronaći dobar dupe po povoljnoj cijeni, moramo priznati da smo se pomalo zasitili modela koje nose svi, u potrazi smo za nečim novim i originalnijim.

Sada smo na Borovo web trgovini pronašli fora sandale u kombinaciji nekoliko boja, a nisu dupe za niti jedan dizajnerski komad.

Foto: Borovo, sandale u boji | Autor: Borovo Borovo Foto: Borovo, sandale u boji

Foto: Borovo, sandale u boji | Autor: Borovo Borovo Foto: Borovo, sandale u boji

Riječ je o sandalama u stilu šlapica, a dolaze sa smeđim potplatom teimaju ravan đon. Tamno smeđi odašilje vibru profinjenog, skupog komada, a onu zabavniju komponentu Borovo sandalama daju šarene trakice koje idu preko noge, u raznim bojama - bijela, zelena, crvena i narančasta. Međusobno se isprepliću i stvaraju zanimljiv uzorak.

Borovo sandale odličan su modni detalj koji će osvježiti svaku kombinaciju, a mogu se nositi na plažu preko dana, kao i na duge haljine za večere uz more. 

Možda vas zanima Povratak u prošlost: Borovo natikače s visokom petom teleportirale su nas u 2000-te i genijalne su Rubrika Moda Moda

Foto: Borovo, sandale u boji | Autor: Borovo Borovo Foto: Borovo, sandale u boji Foto: Borovo, sandale u boji | Autor: Borovo Borovo Foto: Borovo, sandale u boji

Cijena Borovo sandala je 37,03 eura i dostupne su na web trgovini brenda, ali se veoma brzo rasprodaju pa požuri s kupovinom.

Photo: Borovo

Komentari 0