Moda

Ova mlada mama baš se lijepo sredila za šetnju s bebom. A nosi i hit torbicu

  • Što se nas tiče, nijedna kolekcija torbica nije potpuna bez dodatka barem jedne prošivene torbe
  • Jedan su od najpoželjnijih modnih dodataka koje obožavaju i Hrvatice
  • Ova mlada mama pokazala je upečatljiv stajling koji je upotpunila upravo zelenom prošivenom torbicom 

Do danas, prošivene torbe su jedan od najpoželjnijih modnih dodataka na svijetu u kojem su mnogi dizajneri i brendovi pronašli inspiraciju, a mnoge žene savršenu torbu, što nam je pokazala i ova mlada majka. Chanel je popularnu prošivenu torbu s lancem koja se može nositi na ramenu predstavio 1955. godine. Zbog mjeseca i godine izlaska torbe, dobila je ime 2.55 i ukrala pažnju kao omiljeni modni dodatak koji je posljednjih sezona ponovno hit na ulicama. 

Ulična moda: monokromatsko odijevanje Možda vas zanima Kako monokromatska kombinacija može dobro izgledati! Zgodna prolaznica nam je to pokazala Rubrika Moda Moda

 | Autor: Pixsell/Marko Lukunić Pixsell/Marko Lukunić

Mlada mama za šetnju odabrala je elegantni stajling koji je mamio poglede. Krzneni bijeli kaput s velikim smeđim ovratnikom i smeđim orukavljen stegnula je pojasom u struku. Ispod toplog kaputa nazire se košulja na koju je brineta iskombinirala bijele jeans hlače.

Cijeli stajling podignula je popularnom dizajnerskom midi zelenom prošivenom torbom za znakom Chanela koju krasi srebrni lanac. Bijelu kombinaciju razigrala je i čizmama u špic s visokom popeticom od zelene brušene kože. Nasmijana majka izabrala je neutralni ruž i predimenzionirane sunčane naočale.

Sakrila se iza velikih sunčanih naočala, ali s ovakvim stajlingom ova je dama itekako uočljiva

 | Autor: Pr/prettycactus Pr/prettycactus

Primjeri: Zara (229,90 kn), Stradivarius (149,90 kn), Mango (169,90 kn)

Prošivene zelene torbe oduševile su hrvatice u rekordnom roku, a posebno popularna bila je ona španjolskog brenda Zara. Iako nikad nije izgubila svoju čar, popularnost i status ultimativne prošivene torbe s lancem proteklih se sezona ponovno vratila u fokus.

Ako nisi od onih koji zaziru od hrabrih  komada, možda i ti pronađeš inspiraciju za upotpuniti svoju kolekciju nekom prošivenom torbom. Za tebe smo izdvojili nekoliko torbica sličnih onoj kakvu je izabrala i prolaznica, a u našim high street trgovinama možeš pronaći još mnoštvo boja. 

 | Autor: Pr/prettycactus Pr/prettycactus

Primjeri: Stradivarius (149,90 kn), Aldo (270,90 kn), Bershka (119,90 kn)

Možda vas zanima Potvrđeno je, Hrvatice luduju za ovim ružnim čizmama. Evo s čim ih nose Rubrika Moda Moda
Photo: Pixsell/Marko Lukunić

Komentari 0