Moda

Ova djevojka ima savršen ljetni večernji outfit!

Već jako dobro znamo da djevojke u Dubrovniku imaju istančan modni ukus, a ova cura je pogodila u sridu

Ulična moda Dubrovnika oduševljava nas iz dana u dan! Kako je Stradun postao jedna od najprometnijih ulica našeg Jadrana, tako se i upravo tamo skrivaju neke od najstajliš cura. Ova djevojka oduševila nas je svojom super jednostavnom kombinacijom koja je savršena za ljetne večeri na moru, ali i u gradu. 

 | Autor: Marko Lukunić/Pixsell, Miss7 Marko Lukunić/Pixsell, Miss7 Dubrovnik je naša mala modna oaza!

Traper minice nikada nisu out, a ove godine postale su pravi hit upravo zbog neobičnih detalja poput gumbiju s prednje strane ili primjerice asimetričnih krojeva. Ova je djevojka svoj traper komad iskombinirala uz jednostavni crni crop top halterneck izreza te super jednostavne crne sandale s blok petom i torbicu na lancu. 

Možda vas zanima Veliki uspon traper suknje: najbolji komadi do 150 kuna Rubrika Moda Moda

Kad ne znaš što odjenuti za šetnju gradom, večeru uz more ili izlazak s prijateljicama - ovo je onaj ljetni look koji apsolutno uvijek i svugdje pali. Cure, hvala na inspiraciji!

 | Autor: miss7 miss7 Bershka sandale (169,90 kuna) + H&M traper mini suknja (149,90 kuna) + Stradivarius crop top (69,90 kuna)

Photo: Marko Lukunić/Pixsell, Miss7
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vilim

    Izvrstan jebački izgled, malo joj rastvoriš minicu , gaćice ne skidaš već samo odmakneš onaj dio ispred proreza na pički i krećemo jezikom kružiti iznad klitića i snifamo onaj jebeni karakteristični pičkin miris. Uživancija !!..