Moda

Ova cura iz Šibenika odlično nosi haljinu s volanom

Naše su se djevojke u više navrata već pokazale kao odlični modni znalci, a ova je djevojka to ponovno dokazala ležernom kombinacijom u šetnji gradom

Brineta iz Šibenika dokaz je kako i najobičniji odlazak u trgovinu na plus 30 može biti "odrađen" sa stilom. Nije potrebno puno filozofije oko ljetnih stajlinga, posebice kada su nam dostupne preslatke ljetne haljine koje možemo samo "nabaciti" na sebe.

Upravo takav modni odabir napravila je i ova brineta iz Šibenika čime nas je potpuno osvojila! Dokazala je da je za dobar outfit potreban doslovno jedan komad odjeće i nekoliko cool detalja. Ona je odabrala bijelo-plavu haljinu na tanke prugice s naboranim volanom oko struka, koja izgleda veoma chic. Uz nju je uparila fensi nude sandale s velikim perlama koje su se odlično uklopile. 

Možda vas zanima Ove Dubrovčanke dokazuju zašto je žuta hit boja ljeta Rubrika Moda Moda

Moramo joj priznati i kako ima oko za detalje pa svakako pohvaljujemo odabir diskretnog zlatnog nakita u kombinaciji sa zlatnim sunčanim naočalama. 

 | Autor: Pixsell, Korana Gvozdić i ivan Šarić Pixsell, Korana Gvozdić i ivan Šarić

Photo: Pixsell, Korana Gvozdić i ivan Šarić
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vilim

    Ženska ima nešto jače noge a kroz haljinu da se naslutiti da nosi klasičan kroj gaćica što je dobro jer gaćice se prvenstveno nose iz higijenskih razloga. Dovoljno je da čovjek pusti jači vjetar i dokazano je kako struja plina ... prikaži još!