Moda

Ova 3 modela cipela veliki su hit za proljeće, pogledaj kako ih možeš kombinirati

  • Dolaze nam sunčani, topli dani koji jednostavno zovu u šetnju gradom
  • Zato smo složili 3 inspirativne modne kombinacije za ovu priliku 
  • Svaki outfit složen je s modelima obuće koji su u vrhu trendova za ovu sezonu, a sve smo ih pronašli u kolekciji Jenny Fairy

Čini se kao da nikad dosad nismo s ovoliko nestrpljenja čekali proljeće, a sada kada je tu, želimo svaki slobodan trenutak iskoristiti za šetnju gradom, dakako, u svojim novim outfitima. Nove kolekcije već su stigle u trgovine i nismo mogli ne zaviriti u proljetnu ponudu, a ovaj put u središtu našeg zanimanja su cipele koje su osvojile vrhove trend lista za sezonu proljeće 2021. I premda je posljednjih mjeseci udobnost bila glavni kriterij za kupovinu obuće, sada ponovno želimo tu udobnost, ali spojenu s elegancijom koje smo se toliko zaželjeli. 

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

Tenisice

Tenisice odavno nisu rezervirane za sportske dvorane i trčanje, one su savršen lifestyle komad obuće koji se uklapa u bezbroj kombinacija, čak ih je dopušteno nositi i uz haljine i odijela, što je nekad bilo nezamislivo. Bijele su uvijek u trendu i s njima ne možeš pogriješiti, a ove sezone su i crne vrlo hot, no mi ti ipak za ovo proljeće želimo skrenuti pozornost na one u jarkoj boji. Unijet će živost u kombinacije, što svakako odgovara ovom godišnjem dobu, a također, savršeno će se uklopiti u tvoje smirenije outfite.

 | Autor:

Tenisice Jenny Fairy, CCC, 229 kn; traperice H&M, 228 kn; torba Jenny Fairy, CCC, 229 kn; majica Bershka, 79,90 kn; sako Stradivarius, 229 kn; miris Bvlgari, Omnia Golden Citrine Eau de Toilette 40 ml, 555 kn, Douglas; remen Jenny Fairy, CCC, 59 kn

Primjerice, jednom od klasičnih outfita za kojim tako često posežemo kad idemo na kavu u grad - kombinaciji sakoa, T-shirta i traperica - dat ćeš neočekivan zaokret ako ga kombiniraš uz jarke tenisice. Pazi samo na odabir torbe, mi glasamo za neku u neutralnom tonu i bez prenaglašenih ukrasa. 
 

Mrežaste sandale

Apsolutni hit nove sezone su mrežaste cipele koje dolaze u raznim modelima, od salonki, polučizmica, balerinki, sandala... Ovaj novi trend osvojio je modnu scenu u hipu, a kako i ne bi jer osim što sjajno izgleda, nudi i dozu prozračnosti i udobnosti. Kad ih nosiš s haljinama ili suknjama, preporučujemo ti ultramoderne modele u bež boji jer će vizualno izdužiti noge i učiniti da figura izgleda vitkije.        
 | Autor:

Sandale Jenny Fairy, CCC, 249 kn; haljina Zara, 399 kn; naočale Marc Jacobs, 649 kn; torba Jenny Fairy, CCC, 249 kn; baloner Reserved, 499,99 kn; ruž Avon, 32,90 kn  

Haljine s printom i ove su proljetne sezone poželjne, pogotovo kada dolaze u varijanti košulja-haljine i uz njih će se odlično uklopiti bež mrežaste sandale s pripadajućom torbom, a preko ramena prebaci baloner - izgledat ćeš damski, ali nećeš pretjerati za svoj toliko voljeni đir po gradu.  


Sandale s remenom

Ako se još nisi naručila na manikuru, preporučujemo da to učiniš što prije jer uskoro će temprature dovoljno porasti da pokažeš svoje nalakirane noktiće u otvorenim sandalama. Klasika koja posljednjih nekoliko godina dominira ovim godišnjim dobom, a tako je i ovog proljeća, su sandale s remenom i to zato što se tako lako uklapaju u mnoge kombinacije i uvijek izgledaju savršeno.  

 | Autor:

Sandale Jenny Fairy, CCC, 199 kn; hlače Massimo Dutti, 2599 kn; pulover Zara, 229 kn, torba Jenny Fairy, CCC, 159 kn; naočale Mango 99 kn; novčanik Jenny Fairy, CCC, 79 kn; naušnice Argentum, 660 kn

Za proljetnu šetnju gradom donosimo ti inspiraciju koja spaja nježnu romantiku s crnom kožom. Crne sandale s visokom petom i kožnate hlače odlična su osnova za nadgradnju outfita nježnijim komadima poput prljavo bijelog pulovera i male roza torbice. Diskretniji komad nakita, poput naušnica s tradicionalnim motivom, i retro sunčane naočale zaokružit će ovu tvoju proljetnu modnu priču.   

Dakle, ovo su samo tri hit modela proljetnih cipela, a još mnoge za svoje maštovite street-style kombinacije potraži u CCC prodavaonicama.          

Photo: Shutterstock

Komentari 0