Moda

Otkrijte koje boje pristaju baš svakome

Ljubiteljice crne, ne brinite, ona je jedna od boja koja svima pristaje, a evo i ostalih...

Crna, tamnoplava, ljubičasta, smeđa i siva boje su koje jednako dobro pristaju svim ženama, a svaka od njih šalje i određenu poruku!

1. Crna

Ova boja stoji dobro svakoj ženi. U njoj ćete izgledati elegantno i profesionalno. Crna se odlično slaže i sa drugim bojama, zbog čega je poprilično zastupljena u svakom ormaru.

2. Tamnoplava

Tamnoplava šalje poruku ugode, sigurnosti i odgovornosti. Odlično pristaje svim ženama, a volimo je jer se dobro kombinira s gotovo svim bojama.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images 3. Siva

Iako vam se može činiti da je ova boja pomalo dosadna, ona dobro stoji svim pripadnicama ljepšeg spola. Njena neutralnost je ono što joj daje posebnu čar, a ako je iskombinirate s jarkim bojama poput crvene, žute i narančaste ona definitivno više neće djelovati nimalo dosadno.

4. Ljubičasta

Ljubičasta je također jedna od rijetkih boja koja dobro stoji svim ženama, bez obzira na boju kose i tena. Ona ostavlja dojam raskošnosti i samouvjerenosti, a vrlo se jednostavno kombinira s crnom i smeđom.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija 5. Smeđa

Ona je uvijek trendi i može se nositi u svim sezonama. U smeđoj ćete djelovati odgovorno i elegantno. Volimo je i jer se jednostavno može kombinirati uz druge boje.

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0