Moda 03. srpnja 2013.

Dobitnici: Osvojite vrijedan uređaj za trajnu depilaciju!

Thinkstock.

Koliko god uživali u bezbrižnim ljetnim danima, jedan mrski problem kvari idilu – depilacija. Budi.IN i Remington nagrađuju jednu sretnu čitateljicu vrijednim IPL 6000 I-light pro uređajem za bezbolno i nježno uklanjanje dlačica.

Dobitnica Remington IPL 6000 I-light pro uređaja za depilaciju je:

  • roksa91, Ivana Roksa

Čestitamo sretnoj dobitnici! O preuzimanju nagrade bit ćete obaviješteni putem email adrese koju ste ostavili prilikom registracije.

Nagrada:

  • Remington IPL 6000 I-light pro uređaj za depilaciju u vrijednosti od 2.599,99 kn

Bezbolna metoda uklanjanja dlaka

Glatke noge, uredna bikini zona, područje pazuha nužan su preduvjet za bezbrižno ljeto. Uklanjanje dlačica po tijelu sve se više smatra higijenskim, a sve manje estetskim postupkom. Depilacija je za mnoge nezaobilazan ritual u njezi tijela i stvar osobne higijene, no jedan je od najneugodnijih tretmana u procesu uljepšavanja. Zato žene sve više pribjegavaju bezbolnim metodama uklanjanja dlačica.

 | Autor: Remington IPL 6000 je aparat za uklanjanje dlačica razvijen u suradnji s vodećim dermatologom, brz i nježan prema koži, a omogućuje rezultate odstranjivanja dlačica koji traju šest mjeseci.

IPL tehnologija (intenzivna pulsna svjetlost) koju koristi i-light Pro jednaka je tehnologiji koja se koristi u profesionalnim klinikama i u salonima, IPL uređaj klinički dokazano odstranjuje dlačice sigurno i učinkovito kod kuće. Pogodan je za žene i muškarce, nježan je prema koži, te sadrži novi ugrađeni senzor kože koji omogućuje odstranjivanje dlačica samo kod odgovarajućih tonova kože. Nakon tretmana koža postaje glatka i ljepša pa se samim tim dobiva i pozitivan estetski efekt koji je za svaku ženu i muškarca vrlo važan.

IPL 6000 pokazao je visoku razinu učinkovitosti i sigurnosti, a osigurao korisnicima da u udobnosti svoga doma postignu rezultate slične onima koji se postižu tretmanima u ordinacijama. Na vrlo pouzdan način možemo sebi priuštiti tijelo bez dlačica.

Komentari 0