Moda
1/7

Dobitnici: Osvojite vrijedan shopping u trgovini ShoeBox!

Budi.IN i popularna trgovina ShoeBox znaju koliko žene vole cipele. A pogotovo shopping cipela. Stoga daruju 2x1000 kn u ShoeBox trgovinama diljem Hrvatske.

Dobitnice shoppinga u ShoeBoxu su:

  • Acigard, Dragica Vulić Ordulj
  • Lucija_cutura, Lucija Čutura

Čestitamo sretnim dobitnicama! O preuzimanju nagrade bit ćete obaviještene putem maila koji ste ostavile prilikom registracije.

ShoeBox - raj za ljubiteljice cipela

 | Autor: „Probajte, uvjeren sam da i među Hrvaticama ima JC djevojaka“, rekao je dizajner Jeffrey Campbell voditeljici ShoeBoxa u svojem showroomu prošle godine. ShoeBox se već nekoliko sezona dugo zadržavao unutar njegovog izložbenog prostora, a odluka o ugovaranju suradnje pokazala se itekako ispravnom – Hrvatice su danas lude za odvažnim JC Litama i drugim modelima koji su se pridružili već bogatoj ponudi cipela u ShoeBoxu.

Ovaj prodajni lanac postoji već osam godina i destinacija je broj jedan za kupovinu trendovske ženske modne obuće. Ekskluzivni je domaći distributer popularnih američkih Jessica Simpson, Vince Camuto i BCBG cipela (na glasu kao najudobnije štikle koje se mogu kupiti u Hrvatskoj), a u svojoj ponudi sadrži i druge brendove poput Ugg Australia, Timberlanda i već spomenutog Jeffreyja Campbella. Tu je i niz modela srednjeg i nižeg cjenovnog ranga, što ShoeBox čini još poželjnijom shopping destinacijom među modnoosviještenim Hrvaticama.

ShoeBox trgovine raširene su po cijeloj Hrvatskoj. Nalaze se u Splitu, Rijeci, Osijeku, Zadru, Puli, Dubrovniku i Zagrebu, u kojem je nedavno na adresi Ilica 24 otvoren i reprezentativni ShoeBox store. U toj će se trgovini moći pronaći kompletna ponuda svih trenutno dostupnih brandova i modela omiljenih nam cipela.

U ShoeBox trgovinama trenutno su aktualna sezonska sniženja do 80%, o čemu sve detalje možete pronaći na službenom webu  i pripadajućoj Facebook fan stranici ShoeBoxa.

Korisnice Instagrama mogu se pridružiti @shoeboxhr zajednici i na toj društvenoj mreži te pratiti ponudu ili prezentirati vlastite akvizicije i odabire korištenjem hashtaga #shoeboxhr.

U galeriji detaljnije pogledjate dio ponude iz trgovine ShoeBoxa...

Photo: None

Komentari 0