Moda 17. srpnja 2013.

Dobitnici: Osvojite ulaznice za Terraneo!

Budi.IN i glazbeni festival Terraneo daruju 3 ulaznice za ovaj vrhunski glazbeni festival koji se održava od 7. do 9. kolovoza u Šibeniku.

Dobitnici 3x1 ulaznice za Terraneo festival su:

  • be.ready, Josip Malenica

  • Shivaya, Sara Roje

  • tona_kt, Antun Hanjilec

Čestitamo sretnim dobitnicima! O preuzimanju nagrade bit ćete obaviješteni putem email adrese koju ste ostavili prilikom registracije.

O Terraneo festivalu

Nakon dva uspješna izdanja Terraneo festivala, koja su u Šibenik vratila pozitivnu energiju i dovela preko 50.000 posjetitelja i više od 220 domaćih i stranih glazbenih izvođača, u ovogodišnjem izdanju festivala moći ćete uživati u jednako poznatim imenima.

 | Autor:

Glavni dio glazbenog programa trećeg izdanja festivala Terraneo pomiče se na vikend i održat će se od srijede do petka, 07., 08. i 09. kolovoza 2013. godine, u bivšoj vojarni Bribirskih knezova u Šibeniku. Nastavlja s prokušanim receptom održavanja glazbenog programa na nekoliko open-air pozornica s pažljivo odabranim izborom domaćih i stranih bendova i dj-a. Ove godine rasplešite se uz The Prodigy, My Bloody Valentine, Azealia Banks, Wu Tang Clan, dubiozu Kolektiv i mnoge druge. 

 | Autor:

Kao i u prethodne dvije godine, ulaznice se mogu kupiti u Dirty Old Shopu (Zagreb), glazbenoj knjižari Rockmark (Zagreb), Dallas Music Shop (Šibenik), Wine bar VINO&INO (Šibenik) te na svim prodajnim mjestima u sustavu Eventima diljem Hrvatske te online na www.eventim.hr.

Komentari 0