Moda 02. siječnja 2014.

Dobitnici: Osvojite ulaznice za Satiričko kazalište Kerempuh!

1/11

Zagrebačko kazalište Kerempuh i Budi.IN nagrađuju vas ulaznicama za hit predstave.

Sretni dobitnici su:

  •     1x2 ulaznice za svaku od dolje navedenih predstava:
  •     Utorak / 7.1.2014./ „Ne igraj na Engleze“ / 20 H - ansu, Ana Sugj
  •     Srijeda / 8.1.2014./ „Gospođa ministarka“ / 20 H - ava9, Anamarija Tomljenović
  •     Četvrtak / 9.1.2014./ „Kod Martinovih“ / 20 H - dinaog, Dinko Prpić
  •     Petak / 10.1.2014./ „Spektakluk“ / 20 H - imalaric, Iva Gašparović
  •     Subota / 11.1.2014. / „Ne igraj na Engleze“ / 20 H i u 23 H / "Noćna scena satiričkog kazališta Kerempuh – Cabaret Chishche Lishche" - candycand, Vendi Keserica
  •     Nedjelja / 12.1.2014. / „Gospođa ministarka“ / 20 H - mipa, Mia Prpić

Sretni dobitnici svoje osvojene nagrade mogu preuzeti putem osobne iskaznice prije odabrane predstave u kazalištu Kerempuh.

"Ne igraj na Engleze"

˝Ne igraj na Engleze˝ hit je komad suvremenog autora Vladimira Đurđevića koji su prepoznali publika i kritika. To je uzbudljiv isječak zbilje koji nas obuzme i kojemu se smijemo, dok se ne promijeni fokus i odjednom shvatimo da se smijemo samima sebi. Bule, Piksi i Paun trojica su prijatelja koji su odrasli zajedno, trojica urbanih tridesetogodišnjaka, trojica okorjelih kockara.   Dinamična i napeta, od početka do kraja, ovo je priča o gubitnicima; i to ne onima koji su izgubili, već o onima koji nisu ni pokušali. Režiju potpisuju vinko Brešan i Željka Udovičić, a igraju Hrvoje Kečkeš, Borko Perić i Tarik Filipović.

 | Autor:

"Gospođa ministarka"

˝Gospođa ministarka˝ najpoznatija je komedija Branislava Nušića i kultno djelo uz koje su se smijale mnoge generacije. Bogatstvo ovog političkog vodvilja njegov je jedinstven dijalog te prikaz niza upečatljivih karaktera. Vidjet ćemo što se događa kad jednog dana, posve neočekivano, prosječan čovjek biva izbačen iz svoje svakodnevice i dobiva vlast. Kako i sama ministarka kaže:
˝Samo dok se zaboravi ovo nešto malo bruke, evo mene opet, pa posle da ne bude: što nam nisi kazala...˝
Redatelj predstave je Oliver frljić, a glume Linda Begonja, Maja Posavec, ana Maras, Hrvoje Kečkeš i dr.

"Kod Martinovih"

Pozivamo vas da zajedno s nama uveličate jedan dan snimanja na setu nove domaće serije ˝Kod Martinovih˝ gdje ćete moći uživati te kao publika sudjelovati u stvaranju televizijskog hita koji će ubrzo zavladati vašim i našim malim ekranima. Zaplet priče o obitelji Martin u prvi plan stavlja ljubav te se bavi raznim pitanjima, poput sljedećih: ˝Koliko današnje društvo uopće cijeni ljubavnike te zašto je njihova pozicija toliko nezaštićena?˝, zatim ˝Treba li žaliti prevarenog muža?˝ te ˝ Koju boju očiju nose sretne žene?“. Redateljica je Renata Carola Gatica, a glume Edo Vujić, Luka Petrušić, Ana Maras, Linda Begonja, Maja Posavec i dr.

 | Autor:

"Spektakluk"

Jedan od najvećih hitova Satiričkog kazališta “Kerempuh” – autorski projekt R. Bitorajca, T. Filipovića i Z. Lazića “Spektakluk”. Od praizvedbe 26. veljače 2011. predstavu je vidjelo više od 75 000 gledatelja. Iako se bliži 150. izvedbi, za nju se još uvijek traži ulaznica više. Osim publike, ova je “Kerempuhova” uspješnica osvojila i brojne nagrade. Na ovogodišnjim Gumbekovim danima Tarik Filipović je osvojio Nagradu za oživljavanje kabareta.

 | Autor:

"Noćna scena satiričkog kazališta Kerempuh – Cabaret Chishche Lishche"

Noćna scena Satiričkog kazališta ˝Kerempuh˝ više ne spava! Pogledajte u subotu u 23 h CABARET Chisihche Lishche u kojoj nastupaju Ivan Đuričić, Hrvoje Kečkeš, Mario Mirković, Luka Petrušić i Maja Posavec. Svi oni glume, pjevaju, plešu i sviraju.  U svom autorskom projektu glazbeno su obradili čak i samog Miroslava Krležu, točnije, birane dijelove ˝Balada Petrice Kerempuha˝. Ove, obrade, kao i one drugih hrvatskih klasika, izvode samo za vas, u punk, rock, reggae, pop, chill, funk i turbo-folk verzijama. Neumornima kakvi jesu, sve ovo nije im bilo dovoljno pa su željeli saznati što se dobiva spojem tih glazbenih obrada i raznoraznih kolumni Ante Tomića. A što je dalje bilo i kamo ih je sve to odvelo - pogledajte na daskama Satiričkog kazališta Kerempuh koje život znače!

Više slika pogledajte u galeriji...

Komentari 0