Moda 9 prikaza 12. lipnja 2013.

Dobitnici: Osvojite ulaznice za INmusic festival!

1/8

Budi.IN i glazbeni festival INmusic daruju pet ulaznica čitateljicama koje objave najbolji styling.

Što možete osvojiti?

  • 1x1 ulaznicu za sva tri dana festivala i CD-e Iggy and the Stooges (Ready to die) te Editorsa (In this light and on this evening)
  • 4x1 ulaznicu za sva tri dana festivala

Sretne dobitnice su: 

  • labizelj, Lana Biželj osvojila je 1x1 ulaznica za sva tri dana festivala i CD-e Iggy and the Stoogesa i Editorsa
  • hAlinje, Iva Zrinjski osvojila je 1x1 ulaznicu za sva tri dana festivala
  • kate_fashiongossip, Katarina Matić osvojila je 1x1 ulaznicu za sva tri dana festivala
  • holly00, Ivana Dobrovoljec osvojila je 1x1 ulaznicu za sva tri dana festivala
  • Renchica, Renata Bastić osvojila je 1x1 ulaznicu za sva tri dana festivala

Sretne dobitnice će o načinu preuzimanja ulaznica biti obaviještene putem e-maila kojeg su ostavila prilikom registracije. 

O INmusic festivalu

INmusic festival već osmu godinu zaredom dovodi najbolje svjetske i domaće glazbene izvođače. Ove su godine svoj nastup potvrdili Arctic Monkeys, Iggy and the Stooges, Basement Jaxx, Bloc Party, Editors, NOFX, Airbourne, A Toys Orchestra, Mile Me Deaf, Rangleklods, Dikta, Stealing Sheep, Team Ghost, S.A.R.S., Atheist Rap, Dža ili Bu, Moveknowledgement, Conquering Lion, Gatuzo, Frenkie, Antenat, Mašinko, Shoshin, The Dead Heavys, Dosh Lee, She Loves Pablo, Radio Aktiv, Achromatic Attic te Roger The Mascot.

 | Autor:

Pohvale stranih medija stižu sa svih strana pa ga je tako CNN prošle godine uvrstio na popis 50 najboljih svjetskih festivala, a ugledni američki politički portal The Huffington Post ga je ove godine nazvao „Woodstockom 21. stoljeća“ te ga smjestio na popis 10 svjetskih glazbenih festivala koji se nikako ne smiju propustiti. U svibanjskom izdanju National Geographic Travellera nalazi se na popisu 3 najbolja svjetska festivala. Više se puta našao i na popisu 10 najboljih popularnog travel portala GlobalGrasshopper, a priznanja su stigla i od raznih travel te lifestyle portala kao što su Travelbite, Travelfreak, Tripteria, Lifestyle mirror, Travel daily UK, Statravel...

 | Autor:

Za vrijeme trajanja festivala oduševit će vas niz zanimljivosti i dodatnih sadržaja koji će upotpuniti festivalski dojam. Balkan party posvećen je jednom od najboljih filmova bivše Jugoslavije „Ko to tamo peva“, a dio programa je i originalni autobus korišten na snimanju filma. Retro party uređen je po uzoru na legendarni hrvatski film „Tko pjeva zlo ne misli“, a jedinstveni ljudski jukebox (poseban audio-vizualni show smješten u prikolicu) ispunjava sve glazbene želje. Tu su još i Tesla Boat Show, Nargila Chill Out Bar, Solarni Cocktail Bar itd. Ovogodišnji noviteti su INteatar powered by Splitska banka odnosno kazališna arena u kojoj će se moći pogledati popularne hrvatske kazališne predstave „CABAres CABArei“ Zijaha Sokolovića te „Münchhausen“ Vilima Matule. Na Jarun će se dopremiti i drvena instalacija u obliku konja RockIN' horse, a DJ program Šuma Striborova odvijat će se u mističnom šumskom ambijentu. Inovativno umjetničko uređenje festivalskog prostora pobrinut će se za potpuni vizualni doživljaj, a na ulazu će posjetitelje dočekati pobjednički rad natječaja INovacija – interaktivna instalacija „Soundmill“.

 | Autor:

Posjetitelji uz sve navedeno mogu uživati i izvrsno opremljenom kampu koji nudi niz pogodnosti: tuševe s toplom vodom, besplatan WiFi, mogućnost čuvanja osobnih stvari, mogućnost punjenja elektroničkih uređaja itd. Organiziraju se i izleti na Mrežnicu (rafting), NP Plitvička jezera, posjet dvorcu Trakošćan te Kumrovcu i razgled grada Zagreba. Više nego dovoljno razloga za posjetiti Jarun i INmusic festival od 24. do 26. lipnja.

 | Autor:

Od ove su godine u Tisak media centrima u Zagrebu te online putem sustava Entrio dostupne i jednodnevne ulaznice po promotivnoj cijeni od 250 kuna. Cijena je važeća do 17. lipnja, a nakon toga će se prodavati po cijeni od 290 kuna. Akcija „Daj pet karata“ omogućuje vam kupnju 4+1 festivalske ulaznice što znači da za četiri kupljene ulaznice petu dobivate besplatno. Akcija traje do 14. lipnja, a paket ulaznica je dostupan u online prodaji putem sustava Entrio. Detaljnije informacije potražite na www.inmusicfestival.com

Komentari 0