Moda 27. rujna 2013.

Dobitnici: Osvojite ulaznice za film Diana

1/8

Portal Budi.IN i CineStar vode vas u kino! Osvojite 3x2 ulaznice za film 'Diana'.

Ulaznice za kino su osvojili:

  • marvi1988, Marvi Novak
  • miap, Mia Prpić
  • MiniCorpse2011, Mirjana Dragičević

Čestitamo sretnim dobitnicima! Nagradu morate iskoristiti u roku od dva tjedna.

 | Autor:

O filmu 'Diana'

Intrigantna ljubavna priča o Diani (Naomi Watts) i dr. Hasnatu Khanu (Naveen Andrews) britansko-pakistanskom kardiologu tijekom zadnje dvije godine njezinog života središnja je radnja filma o planetarno omiljenoj Princezi srca koju je majstorski režirao za Oscara nominirani redatelj Oliver Hirschbiegel.

 | Autor:

Kako bi njegovo novo remek-djelo bilo temeljeno na činjenicama i stvarnim događajima, Hirschbiegelov kreativni tim pristupio je snimanju tek nakon što su završila sva službena istraživanja te kada je sam Khan potvrdio da su bili u vezi. Stoga ni ne čudi što se Diana našla na popisu najiščekivanijih filmova godine.

Producenti od samog početka nisu htjeli napraviti tipični biografski film, Diana je usredotočena na najintrigantnije razdoblje njezinog života, ono u kojem je napokon pronašla osobnu sreću, ali i postala aktivna humanitarka u borbi protiv mina.

 | Autor:

Ključni događaji koje film prikazuje stoga su trenuci koje nitko nije vidio i privatne scene između dvije osobe, a upravo njima obiluje Diana.

Film Diana pogledate od danas u multipleksima CineStar i ostalim kinima.

Komentari 0