Moda

Dobitnici: Osvojite paket Pantene proizvoda

Portal Budi.IN i Pantene vas nagrađuju s tri poklon paketa proizvoda, dva iz Pantene styling kolekcije i jedan paket iz Pantene Intensive Repair linije, koji će vašu kosu učiniti zdravom, a frizuru postojanom!

Dobitnici Pantene poklon paketa su:

  • nancy.botwin123 , Iva Ančić
  • m0thyyku, Irena Maralushaj
  • anevg11 , Ana Cesarec

Čestitamo sretnim dobitnicama! O preuzimanju nagrade bit ćete obaviještene putem maila koji ste ostavile prilikom registracije.

Postojana frizura uz Pantene Styling kolekciju

 | Autor: Pantene je razvio tri linije za stiliziranje kose koje su namijenjene različitim tipovima kose. Žuta linija je namijenjena tankoj i osjetljivoj kosi. Tanka kosa ima 50 posto manje proteina od normalne i guste kose, što je čini podložnijom vanjskim utjecajima. Stoga struktura ovog tipa kose ne pridonosi stvaranju i održavanju punog volumena. Pantene studije pokazale su međutim, kako žene s tankom kosom pridaju posebnu pažnju volumenu kose. Razvijajući formulu za stiliziranje tanke i osjetljive kose, Pantene znanstvenici bavili su se ovim problemom. Nova formula ne samo da sprječava oštećenja kose, već istodobno jamči lakoću i slobodu pokreta. Kolekcija se sastoji od Volume Creation Extra Hold laka za kosu, Perfect Volume Ultra Hold laka za kosu, Perfect Volume pjene  i Shine Extra Hold laka za kosu.

 

Tirkizna linija kreirana je za normalnu te oštećenu do suhu kosu. Normalna kose manje je fleksibilna i teža. Također, ima tendenciju upiti vlagu, postati paperjasta i podložnija je isušivanju i oštećenjima. Razvijajući formulu proizvoda za stiliziranje za ovaj tip kose, Pantene znanstvenici posvetili su posebnu pažnju izdržljivosti kose i zaštiti od vlage. Kolekcija se sastoji od Curls Extra Hold pjene, Style & Protect Extra Hold laka za kosu i Style & Protect Extra Hold pjene. 

Plava linija obuhvaća klasične Pantene proizvode za stiliziranje. Sastoji se od Extra Hold  i Ultra Hold lakova za kosu. Ovo su univerzalni lakovi s dvije razine učvršćivanja. Pomažu dati kosi sjaj i održati je u savršenom stanju, čak i u uvjetima visoke vlažnosti. Ne lijepi se za kosu i olakšava njezino raščešljavanje.

 | Autor: Obnova kose zimi

Zima nije samo vrijeme karnevalskih zabava i lijepih frizura, već i teško razdoblje za održavanje kose. Mraz, vjetar, vlaga, pregrijane sobe i kape značajno oštećuju kosu, čineći je suhom, bez sjaja i vitalnosti. Stoga ne zaboravite jačanje i intenzivnu regeneraciju. Pantene proizvodi iz Intensive Regeneration linije stvoreni su za suhu i oštećenu kosu. Šampon i regenerator iz ove kolekcije bogati su supstancama koje sadrže molekule mikro-nutrijenata. Dvominutna Deep repair maska pruža intenzivnu vlažnost iznimno suhoj i oštećenoj kosi, dajući joj zdrav i prirodan sjaj. Split End Mender serum intenzivno obnavlja štiteći suhe i lomljive vrhove uzrokovane stylingom kose. Instant Repair & Overnight Repair sprej pomaže vratiti glatkoću i sjaj kosi te je zaštiti od oštećenja uzrokovanih stylingom. Proizvodi iz kolekcije Intensive Regeneration daju kosi sjaj i zdrav izgled štiteći je od oštećenja uzrokovanih stylingom i „pucanjem“ vlasi kose.

Photo: None

Komentari 0