Moda 28. veljače 2013.

Osvojite makeover za sebe i najbolju frendicu!

Thinkstock.

Budi.IN na Dan žena slavi žensko prijateljstvo. U suradnji sa svojim stručnjacima daruje dan iz snova za dvije najbolje prijateljice tijekom kojeg će uživati u modnim i beauty tretmanima te pozirati ispred objektiva profesionalnog fotografa.

 | Autor: Thinkstock Thinkstock Što makeover sadrži?

Proslavite svoje prijateljstvo na najbolji mogući način – darujte sebi i svojoj najboljoj prijateljici zabavan dan i uživajte poput prave zvijezde.

Tijekom jednodnevnog makeovera dobit ćete savjete stilista, koji će svojim idejama osvježiti vaše postojeće kombinacije te vašu odjeću i modne dodatke složiti na novi način, a poznati frizer i vizažist poklonit će vam frizuru i make up.

Kako bi ovaj dan ostao u najboljem sjećanju, u zagrebačkom foto studiju ispred objektiva profesionalnog fotografa foto&video agencije PIXSELL, poklanjamo profesionalno snimanje te DVD sa svim slikama sa shootinga.

Portrait shop samo za vas izrađuje odabranu fotografiju na platnu kako biste ju mogli staviti na zid.

 

 

Kako do nagrade?

  • Do utorka 05. ožujka u ponoć na e-mail adresu natjecaj@budi.in pošaljite simpatičnu, zabavnu i cool fotografiju s najboljom prijateljicom te kratki tekst do 500 znakova u kojem opisujete vašu najdražu zajedničku uspomenu.
  • Sudjelovati mogu svi registrirani korisnici.
  • U srijedu 06. ožujka uži izbor fotografija od strane redakcije objavljuje se na portalu kad počinje i glasovanje, a fotografija s najviše pohvala od strane čitatelja osvaja makeover za dvije osobe.

 | Autor: Thinkstock Thinkstock Napomena: Sretne dobitnice snose troškove putovanja do Zagreba te se obvezuju da će makeover iskoristiti u dogovorenom roku. Prijavljeni sudionici moraju imati sva prava na prijavljene fotografije i tekst. Portal Budi.IN zadržava pravo objave slika i teksta u svrhu promocije portala i natječaja.

Komentari 0