Moda 16. listopada 2013.

Dobitnici: Osvojite knjigu 'Ljubavničina osveta'

Budi.IN i Mozaik knjiga daruju vas odličnim debitantskim romanom Tamar Cohen - 'Ljubavničina osveta'.

Dobitnici knjige 'Ljubavničina osveta' su:

  • Eva Tomić
  • Milena Košutić
  • Tatjana Kolić
  • Antonia Pantelić
  • Andrea Rakošec

Čestitamo sretnim dobitnicama! O preuzimanju nagrade bit ćete obaviještene putem maila koji ste ostavile prilikom registracije.

 | Autor: O 'Ljubavničinoj osveti'

U izdanju Mozaika knjiga na police knjižara stigao je debitantski roman Tamar Cohen, 'Ljubavničina osveta'. Roman u kojem će se prepoznati nekolicina žena... Da li ste se ikad zapitali „Na što je sve spremna ostavljena i gnjevna ljubavnica?“ U ovom krimi romanu odnosa koji je pisan u formatu dnevnika i u prvom licu, Sally vas uvlači u svoje situacije toliko jako da čitajući stranicu za stranicom osjećate njezine emocije. Emocije ostavljene žene. To je priča o ljubavnici, braku, odvojenosti, odrastanju, muškarcima, ljubavi, mržnji i osveti. Nakon što je dugogodišnji ljubavnik (Clive) ostavi, manično očajna ljubavnica (Sally) odlazi u ludilo. Pročitajte ovaj roman koji je sve samo ne lagano i romantično štivo sa šokirajućim krajem (nikada ne bi pogodili što će se dogoditi).

Misliš da si me se riješio?
Misliš da si završio priču?
Ti si tako, tako u krivu!

Sally i Clive su proveli pet godina u strastvenoj vezi. On ju je sada ostavio kako bi se posvetio supruzi i obitelji i Sally je prepuštena samoj sebi. Sve počinje običnom šetnjom pokraj njegove kuće i svraćanjem u restoran u kojem radi njegov sin. Potom Sally postane prijateljica s Cliveovom suprugom i kćerkom na Facebooku.

Ali to je u redu, zar ne? Mislim, to su savršeno normalne stvari. Zar nisu?

Od filma 'Fatalna privlačnost' nismo doživjeli raspad jedne ljubavne veze prikazan na tako oštar, ciničan i uznemirujući način.  Naposljetku, tko od nas nije upoznao normalnu i savršeno zdravu ženu koja nije malo poludjela nakon što ju je ostavio voljeni muškarac?

Tamar Cohen slobodna je novinarka, a Ljubavničina osveta prvi je roman koji je napisala i postala slavna. Napisala je i romane Tuđe vjenčanje i Rat supruga. Živi u Londonu sa suprugom i dvoje djece.

Komentari 0