Moda 24. srpnja 2013.

Dobitnici: Osvojite haljinu i torbu s potpisom Kardashianki

1/8

Portal Budi.IN i E! vam daruju ekskluzivnu haljinu i torbu s potpisom sestara Kardashian iz kolekcije koju su dizajnirale za Miss Selfridge! Budite trendi dok gledate novu sezonu popularne serije 'Keeping Up with the Kardashians' na E! Entertainment kanalu.

Sretna dobitnica haljine i torbe koju su za Miss Selfridge dizajnirale sestre Kardashian je:

  • BuciBa, Petra Lukić

Čestitamo sretnoj dobitnici! O preuzimanju nagrade bit ćete obaviješteni putem e-maila koji ste ostavili prilikom registracije.

 | Autor:

O 'Keeping Up with the Kardashians'

'Keeping Up with the Kardashians' vraća se ovoga ljeta na male ekrane s uzbudljivih, novih 18 epizoda koje gledatelje još jednom vodi u svijet mega popularne, ali vrlo bliske obitelji. Kris, Bruce, Kourtney, Kim, Khloe, Rob, Kendall i Kylie poznati su po tome što znaju slaviti zlatne trenutke u životu i drže se zajedno kada obitelji prijete neprilike. Kako njihovi životi napreduju, uvijek osebujna i nepredvidiva obitelj drži se zajedno kroz smijeh, suze i neizbježnu dramu. E!-­jeva najgledanija serija 'Keeping Up with the Kardashians' premijerno se prikazuje od nedjelje, 21. srpnja, u 21.00 sat samo na E! kanalu.

 | Autor:

Kardashian/Jenner obitelj uključuje djecu i unuke s novim dramatičnim trenucima koji diraju u srce na svakom koraku. Ove sezone obitelj je prigrlila promjene na nekoliko frontova: s mlađim sestrama, Kendall i Kylie, dok odrastaju i žele više samostalnosti jedna od druge i od obitelji; s Bruceom koji nastoji provesti što više vremena sa svojim sinom Brodyjem; s Khloé koja je zatečena Kendallinim i Kylieinim brzim odrastanjem; s Kourtney i Scottom koji žele njihovu vezu uzdići na višu razinu te ponajviše u iščekivanju prvog djeteta Kim Kardashian.

Komentari 0