Moda 4 prikaza 21. srpnja 2013.

Dobitnici:Osvojite dizajnerski kaftan Zorana Aragovića

Borna Filić/Pixsell.
1/22

Portal Budi.IN i hrvatski dizajneri omogućuju vam ljeto sa stilom! Tijekom šest tjedana moći ćete osvojiti kreacije Zorana Aragovića, Ivana Alduka, Martine Felje, Arilea, Jet Laga i Ana Marie Ricov. Ovoga tjedna vas dizajner Zoran Aragović i Budi.IN daruju prekrasnim kaftanom u vrijednosti 1 500 kuna!

Sretna dobitnica dizajnerskog kaftana je:

  • Mirjana Murk

Čestitamo sretnoj dobitnici! O preuzimanju nagrade bit ćete obaviješteni putem e-maila koji ste ostavili prilikom registracije.

 | Autor:

O BMS by Zoran Aragović

Poznati dizajner rodom iz Virovitice, već gotovo 10 godina dizajnira pod imenom BiteMyStyle fashion design, a osim kolekcija na domaćim tjednima mode, svoj je rad predstavljao u zemljama regije, ali i u Londonu u sklopu Alternative London Fashion Weeka. Dizajn Zorana Aragovića prepoznatljiv je po eklektičnom kombiniranju boja, tekstura i uzoraka sa zanimljivim i upečatljivim detaljima. Krojevi su izrazito nosivi i funkcionalni, a uz liniju odjeće svaka sezona nadopunjena je i torbama također u prepoznatljivom BMS dizajnu. Surađuje s brojnim osobama društvene scene od kojih izdvaja dugogodišnju suradnju s Ines Preindl i Ellom Dvornik.

 | Autor: Slavko Midžor/Pixsell Slavko Midžor/Pixsell

Aktualna Cruise kolekcija za ljeto 2013

BiteMyStyle ljetna cruise kolekcijom pod imenom ‘Strip & Stripe’ dominiraju geometrijske forme, izrazito nosivi krojevi te prirodni materijali, a čine ju dnevne kombinacije namijenjene za  boravak na plaži pa sve do onih večernjih idealnih za tulume do jutra. Light motiv kolekcije su prugice u kombinacijama s karakterističnim morskim motivima. Zoran će prikazati i nekoliko modela kupaćih kostima u retro stilu, a čitavu modnu priču prate i torbe kao dominantan modni dodatak i to one za plažu u XXL veličinama, ali i pismo varijante idealne za ljetne večernje izlaske.

Pravila nagradne igre pročitajte ovdje...

Fill out my online form.

Komentari 0