Moda

Osvoji putovanje u London za sebe i frendicu!

S vremena na vrijeme dobro je promijeniti uobičajeni pogled na život, napraviti stvari drukčije nego inače i vidjeti svijet oko sebe sasvim novim očima. Okreni svoj život naglavačke, osjeti slobodu kretanja koju ti omogućuje jedino novi Always Ultra i možda baš ti osvojiš sjajno putovanje u London.

Nagradni natječaj je završen. Uskoro ćemo objaviti ime dobitnika.

Sagledaj život iz druge perspektive i osvoji put u London!

 | Autor: Jesi li se ikad zapitala kako bi život izgledao da se sve okrene naglavačke? Kako bi bilo da stolice vise na stropu, a lusteri izlaze iz  pode? Ponekad je dobro barem na trenutak svijet sagledati iz druge perspektive. Stvari koje nas opterećuju tada se čine male i smiješne, a jedan običan dan postaje tvoja prilika da zablistaš.

Zračni ples je poseban oblik umjetnosti s naglaskom na ljepotu i fluidnost pokreta, a rezultat je izvrstan spoj fizičke izdržljivosti, zdravog tijela i za um opuštajućeg plesa. U to se uvjerila i Mia Kovačić koja je na jedan dan odlučila napraviti nešto što nikad prije nije. Promijenila je svoju perspektivu i okušala se u plesu na svili, a gracioznim pokretima pokazala kako cure zaista mogu sve što naume.

Always Ultra te izaziva da riskiraš, živiš život punim plućima i ne dopustiš sitnicama da te ometaju – čak ni tijekom mjesečnice. Usudi se napraviti nešto što nisi nikad i pouzdaj se u svoj Always Ultra.

Što možeš osvojiti?

  • Putovanje u London za sebe i prijateljicu
  • Putovanje se mora iskoristiti tijekom studenog ili prosinca 2015.

Kako do nagrade?

  • U periodu od 1. listopada do 30.studenog kupnjom minimalno dva pakiranja Always duo proizvoda ostvaruješ mogućnost sudjelovanja u foto izazovu u kojem ćeš i ti pokazati što cure sve mogu
  • Do 30. studenog do kraja dana ispuni obrazac na dnu članka s ispravnim podacima
  • Zajedno s prijateljicom snimi selfie kojim ćeš pokazati kako cure sve moguselfie priloži u obrazac (fotografija treba prikazati aktivnost koju sada možeš obavljati zahvaljujući ulošcima Always Ultra)
  • Ne zaboravi na račun kojeg čuvaj kao potvrdu
  • Izvlačenje se održava 04. prosinca u 11h
  • Sva pravila nagradne igre pročitajte ovdje

Do 100% zaštite od propuštanja, u svakom položaju!

 | Autor: Novi Always Ultra osmišljen je kako bi pružio 100% zaštitu onih dana u mjesecu i apsolutnu slobodu kretanja. Bez obzira na to ideš li u teretanu, na kavu ili u večernji izlazak – ni u jednom trenutku nemoj brinuti može li tvoj uložak izdržati sve napore koji aktivan dan stavlja pred tebe. Uz Always Ultra možeš uvijek biti sigurna kako si maksimalno zaštićena, bez obzira na to je li tvoj život u normali ili okrenut naglavačke.

Always Ultra je ultra tanak uložak koji trenutno upija tekućinu. Poboljšani gornji sloj sastoji se od ljevkastih kanalića u obliku koji tekućinu zadržavaju daleko od tijela, a napredna upijajuća jezgra zadržava i do 10 puta više tekućine.

Rezultat? Do 100% zaštite od propuštanja, u svakom položaju! Cure su napokon dobile uložak u koji se mogu pouzdati. Stoga, promijeni perspektivu i uživaj u zabavi, uzbuđenju i slobodi koju pruža ova zaštita – čak i kad si naglavačke!

Photo: Thinkstock

Fill out my online form.

Komentari 0