Moda

Osvoji odjeću u vrijednosti 3.500 kn koju baš za tebe bira naša poznata stilistica!

  • Ne možeš baš uvijek pronaći odjeću i složiti outfite koji odgovaraju baš tvom obliku tijela? 
  • Bez brige, sada će tvoje stilističke dvojbe biti riješene!
  • Prijavi se na naš natječaj Shape of You, stilistica Ivana Pavić će pronaći baš za tebe savršen outfit na web-shopu Answear.hr koji, pazi sad, možeš zadržati 

Volimo modne trendove i iz sezone u sezonu im se veselimo, ali svi znamo da ih nije uvijek lako prilagoditi svom jedinstvenom obliku tijela. Svaki oblik tijela je prekrasan i ljepota je baš u toj različitosti, ali ponekad nije jednostavno razumjeti pristaje ili nešto ili ne pristaje našoj figuri i zašto. Jednom kad shvatimo kako koji komad odjeće pristaje našem obliku tijela, slaganje outfita i odabir odjeće prestaje biti problem i postaje čisto zadovoljstvo, ali da bismo došli do toga, ponekad nam treba i malo pomoći sa strane... Recimo od iskusnih modnih znalaca. Zato miss7 drugu godinu zaredom pokreće projekt Shape of You i poziva te da se prijaviš!
 | Autor: Udružili smo se s novim web-shopom na našem tržištu i vjeruj, Answear.hr ima sve što tvojoj figuri treba. U ponudi ćeš naći odjeću, obuću i ostale potrepštine od više od 400 poznatih svjetskih marki i preko 80 000 proizvoda. Među njima su popularni brendovi poput Manga i Vero Mode, sportske marke adidas, Nike, New Balance, kultne marke jeansa kao što su Levi's, Lee, Wrangler, a također i poznate premium marke - Diesel, Guess Jeans, Tommy Hilfinger, Valentino, DKNY...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @answear_hr

No, kako bi outfit koji ćeš osvojiti u drugoj sezoni miss7 projekta Shape of You što bolje odgovarao i tvom tijelu, ali i tvom životnom stilu, pomoći će ti jedna od najpoznatijih hrvatskih stilistica Ivana Pavić koja će u tisućama modela s web-shopa Answear.hr pronaći baš ono najbolje za tebe! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Pavic (@ivana.pavic)

Zato, nemoj oklijevati, prijavi se - u potrazi smo za četiri pobjednika, tri ženske osobe i jednom muškom, koji će, osim stilističkih savjeta koji će im biti od koristi ostatak života, osvojiti i outfit koji im Ivana izabere iz bogate ponude Answear.hr u vrijednosti od čak 3.500 kn! Ako je tvoj dečko, brat ili frend sramežljiv, slobodno ga ti prijavi
I, pazi sad, ni svi koji se prijave neće ostati kratkih rukava, figurativno govoreći. Naime i njih Answear.hr nagrađuje kuponom od 350 kn za narudžbe veće od 1500 kn!  

Zato, što čekaš?! Natječaj je otvoren do 26. listopada pa ispuni kratki upitnik na dnu ovog članka, pošalji nam svoju fotku i možda ova genijalna modna priča počinje baš za tebe - ili tvoju dragu u osobu!

Pravila natječaja

Dobitnici nagradnog natječaja su:

Helena Drvenkar
Ivona Milić
Ivana Patricia Đilas Čeranić
Lovre Sablić

Projekt miss7 Shape of You organiziramo u suradnji s web-shopom Answear.hr koji nudi tisuće proizvoda poznatih svjetskih marki. Answear.com postoji od 2011. godine, prisutan je u 8 europskih država te odsad i u Hrvatskoj. Adut ovog web-shopa je jednostavna i brza dostava unutar jednog do dva dana kao i besplatni povrat proizvoda te program Answear Club koji ti donosi niz iznenađujućih ponuda!  

Photo: @answear.hr

Komentari 0