Moda
Nagrade
#svitotako #svitotako #svitotako #svitotako #svitotako #svitotako #svitotako 1/13 #svitotako #svitotako #svitotako #svitotako #svitotako #svitotako

Osvoji IT majicu ovog ljeta

Osvoji i ti najpoželjniju majicu ovog ljeta! Možeš ju dobiti registracijom u miss7 club. Zato te pozivamo da i ti postaneš dio našeg Kluba, i osvojiš jednu od 500 majica koje poklanjamo!

Crop top, asimetrična ili predimenzionarana majica koja podsjeća na tuniku, savršene su ljetne opcije za kavu u gradu, odlazak na plažu ili ležernu šetnju u prirodi. Izrađene od visoko kvalitetnog pamuka, s pomaknutim dizajnom, neporubljenih šavova i opuštenog kroja, majice "miss7 "i “#jatotako” su već dobile status it majica. Što treba učiniti da bi osvojila jednu od 500 majica koje ti poklanjamo?

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tina123654

    majica još nije stigla, a na instagramu mi ostavili seen, very nice
  • vlaco

    Kad ce dobitnici
  • dunjamatic0501

    Mogu li se znati dobitnici? :)