Life&style

Dobrodošla u Klub!

Klub u kojem želiš biti

miss7 club okuplja vjerne čitateljice miss7 multimedijalne platforme koje će članstvom u miss7 club ostvariti niz pogodnosti. Tako će uz sudjelovanje u nizu kreativnih natječaja imati priliku osvojiti vrijedne darove, a pored toga moći će prve isprobati najnovije beauty novitete i atraktivne fashion komade.

Članice miss7 cluba očekuje pravi VIP tretman pa će tako moći posjetite it mjesta u gradu, kušati delicije s domaće gastro scene, zabavljati se na najcool eventima, odlaziti na kazališne i kino premijere,družiti se s it domaćim curama, upoznati vrhunske vizažiste i hair stiliste…. Sve to i još puno toga krije se u svijetu miss7 cluba koji čeka na svoje nove članice.

Do sada su sve naše članice uživale u čak 21 dizajnerskom komadu, shoppingirale kao vip članovi u Arena centru, s popustom od 50 posto u Apiviti, osvojile naše miss7 majice, mogle isprobati Vichy Slow Age preparate... Mislimo da se definitivno isplati postati dio kluba! 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • amberr

    Je li iko ko se uclanio, dobio ove poklone kao npr ruzeve ili rokovnik?
  • sarass

    Na koju adresu će mi rokovnik poslat?kad me nigdje nisu trazili da upisem
  • Avatar Mimica

    Mimica

    Baš me zanima o čemu se tu radi.Ima svašta na tom internetu o brzoj zaradi,a ustvari sve je to samo prevara.Svi traže neke velike uloge i kao to se odma vrati.Ja u to nevjerujem,jer da je tako onda bi svi ... prikaži još!