Moda

Oscarovska modna izdanja koja su se sinoć našla na listama najgorih - što ti misliš, zaslužuju li se naći tamo?

  • Crveni tepih na dodjeli Oscara jedan je od najvažnijih modnih pojavljivanja, a flopovi se dugo pamte
  • Nekoliko haljina zaradilo je loše kritike - osobito od strane korisnika društvenih mreža
  • Haljina nominirane glumice Rachel Weisz s potpisom Givenchy bila je jako 'inspiriativna' na Twitteru   

Crveni tepih na dodjeli Oskara jedno je od najvažnijih modnih pojavljivanja u cijeloj godini. Pripreme traju mjesecima, a gledatelji s nestrpljenjem očekuju u čemu će se njihova omiljena zvijezda pojaviti na samom ceremoniji, ali i na zabavama poslije dodjele. Mnoge zvijezde su zablistale, a i ove godine bilo je onih koje nisu baš naišle na odobravanje zbog svog modnog odabira. Kao i prijašnjih godina neke dame više su otkrile u svojim riskantnim haljinama, nego sakrile dok su se neke odlučile za pomalo neobične modele nad kojima smo se zagledali te nam nisu baš 'legle'. 

Kendall Jenner

Poznata manekenka na Vanity Fair zabavi poslije same dodjele nagrada pojavila se u vrlo hrabroj haljini s potpisom Rami Kadi, libanonsko-američkog modnog dizajnera. Crna, baršunasta haljina sa srebrnim detaljima iz ovogodišnje je proljetno ljetne kolekcije. Vezanje oko vrata i gola leđa, dekolte do pupka i visoki prorezi s obje strane ukrašeni srebrnim nitima doista su samo za najhrabrije. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rami Kadi (@ramikadi) on

Zoe Kravitz

Lijepa glumica pojavila se u odvažnoj i jednostavnoj kombinaciji na Vanity Fair zabavi kao i Kendall. Zoe je odabrala zlatni grudnjak i svilenu suknju te crnu torbicu, sve s potpisom francuske modne kuće Saint Laurent. Dijamantnim naušnicama, narukvicom i prstenom dala je konačni touch cijeloj kombinaciji. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zoe Kravitz at the @vanityfair #Oscars party. In @ysl

A post shared by Follower In Fashion 🇲🇽 (@followerinfashion) on

Rachel Weisz

Rachel Weisz odabrala je crvenu dvodijelnu Givenchy haljinu čiji je gornji dio bio od lateksa. Sredina haljine bila je ukrašena sjajnim cvjetnim detaljima u boji haljine te je padala do poda. Također je odabrala i torbicu u istoj boji. Odabrala je i jednostavnu frizuru - spuštenu kosu ukrašenu srebrnim rajfom te vrlo jednostavan make up

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Evo kako su na Twitteru reagirali na ovo njeno izdanje:

 

Maya Rudolph

Glumica poznata po ulozi u filmu 'Djeveruše' odabrala je roza haljinu koja je ove godine vladala na crvenom tepihu. Raskošna haljina ukrašena cvjetovima, mašnom oko vrata te volanima na rukavima i rubu haljine po mnogima nije bila broj jedan izbor, a potpisuje ju Giambattista Valli. I Maya je bila jedna od onih dama koja se odlučila za jednostavnu frizuru u obliku ravnog boba i minimalan make up, a od nakita je imala samo viseće naušnice. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🍁🌻Glenda B🌻🍁 (@mzgee1417) on

Možda vas zanima Ružičaste haljine zavladale crvenim tepihom Oscara Rubrika Moda Moda

Laura Marano

Američka pjevačica i glumica, zvijezda Disneyjeve serije 'Austin & Ally', odabrala je dvobojnu Celia Kritharioti haljinu. Žuti gornji dio s dubokim dekolteom i otvorenim leđima na dnu kojih se smjestila velika žuta mašna i donji roza dio te smaragdno zelena torbica svakako su jedna od kombinacija o kojoj se priča. Kosu je podignula u punđu dok je ostavila dva pramena da joj padaju na lice. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Celia Kritharioti (@celiakritharioti) on

Lupita Nyong'o 

Dobitnica Oskara za najbolju žensku sporednu ulogu iz 2014. godine, za Vanity Fair zabavu poslije dodijele nagrada odabrala je Oscar de la Renta bijelu kreaciju. Bijela haljina na jedno rame načinjena je od perja, a jedni detalj na njoj je bio crni remen koji je isticao struk. Naprijed kratka, a iz duga zbog svog materijala i obilika malo nas je podsjetila na kreaciju labuda u kojoj smo imali prilike vidjeti pjevačicu Bjork na Oskarima 2001. godine. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lupita Love💞 (@lupita.love_) on

Heidi Klum

Njemačka manekenka odabrala je Elie Saab kratku haljinu za Vanity Fair zabavu. Crna mini haljina na ramenima i u području bokova bila je napravljena od crnog perja dok joj je dio koji pokriva trup bio napravljen od prozirnog materijala, a strateške dijelove pokrivali su šljokičasti ukrasi. Haljina je imala i prozirni crni veo ukrašen sjajnim detaljima koji se vukao po podu, a na nogama je imala natikače s crnim remenčićem na prstima ukrašen srebrnim detaljem. Heidi je ovog puta bila jedna od onih dama koja se odlučila za vrlo jednostavnu raspuštenu kosu sa šiškama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by laChambre (@lachambrehq) on

Dee Hilfiger

Dizajnerica i supruga modnog kreatora Tommy Hilfigera na crvenom tepihu iznenadlila je odabirom torbice. Uz srebrnu toaletu i srebrni nakit, odabrala je zlatnu torbicu i to u obliku - telefona. Cijena torbice nalik na prve proizvedene mobitele s Judith Leiber potpisom je 5,695 dolara, odnosno 37 207 kuna. 

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Photo: miss7/profimedia/instagram

Komentari 0