Moda

Ružičaste haljine zavladale crvenim tepihom Oscara

  • Na Oscarima sinoć mnogi su odjenuli ružičaste haljine
  • Oduševile su Helen Mirren i Julia Roberts
  • U roza boji bio je i Jason Momoa

Na Oscarima je sinoć potvrđeno - ružičasta je definitivno it boja ovog proljeća. Brojne zvijezde odlučile su se za toalete u nijansama ružičaste. I bilo ih je toliko puno da su zaslužile vlastiti modni pregled. Krenimo! 

Helen Mirren

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram Helen Mirren

Helen Mirren sinoć je svojim mlađim kolegicama definitivno očitala lekciju stila i elegancije koja nipošto ne mora biti dosadna. Ova 73-godišnja diva odjenula je haljinu od tila, brenda Schiaparelli, u nijansama ružičaste i narančaste. Uz nju je kombinirala i fuksija ružičastu clutch torbicu brenda Tyler Ellis te glomazni nakit. Iako sve to zvuči pomalo too much, Helen je to iznijela u maniri prave dive. 

Julia Roberts

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Drugi primjer brezvremenske elegancije definitivno je i Julia Roberts koja je dodjelila Oscara za Najbolji film. ''Zgodna žena'' odjenula je ružičastu kreaciju brenda Elie Saab i štikle Stuart Witzmana. Lice je naglasila nenametljivom frizurom i statement naušnicama. I prekrasnim osmijehom!

Sarah Paulson

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Velike modne ovacije prikupila je i glumica Sarah Paulson u haljini Brandona Maxwella. Hot pink kreaciju definitivno je osvježio prorez na trbuhu i sjajni ovratnik, a kritičari su je proglasili pravom modnom odlikašicom. 

Gemma Chan

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Da roza boja nije garancija modnog pogotka, pak, pokazala je Gemma Chan u Valentino Couture haljini. Iako je haljina uistinu fantastične ružičaste, neonske boje, kroj je definitivno skrio odličnu figuru glumice. Osim toga, haljina ima toliko volana (i neobičan ovratnik) pa je cijeli dojam pomalo nespretan. Ipak, ima i onih koji su ovom odabiru zapljeskali. 

 Kacey Musgraves  | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Za nježnu ružičastu boju odlučila se Kacey Musgraves koja se pojavila u toaleti Giambattista Vallija. Ova haljina neodoljivo podsjeća na one koje su već prije nosile Rihanna i J.Lo. Iako je mnogi hvale, Twitter doslovno gori od šala na račun glumice. Brojni je uspoređuju sa spužvom za tuširanje. 

Angela Bassett

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

 U hot pink toaleti brenda Reem Acra pojavila se i Angela Basset. Boja se savršeno stopila s tenom glumice, ali velike modne ovacije u ovom slučaju otišle su torbici u obliku dijamanta brenda Judith Lieber. I mi želimo takvu!

Maya Rudolph

 | Autor:

Mnoge liste najgore odjevenih predvodi Maya Rudolph koja se pojavila u ružičastoj, cvjetnoj haljini. Modni kritičari Mayu su usporedili s odbjeglom djeverušom, a mnogi su procjenili da joj ne laska ni frizura za koju se odlučila.

Linda Cardellini

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Iskazala se nije ni Linda Cardellini koja se odlučila za nešto tamniju varijantu ružičaste boje. Haljina brenda Schiaparelli mnogima je izgledala pomalo ''očerupano'', a kombinacija tila i volana naposto nije bila najsretniji odabir. 

Marie Kondo

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Guruica za čišćenje i zvijezda nove Netflix serije, Marie Kondo odlučila se haljinu omiljene dizajnerice Kate Middleton. Kreacija Jenny Packham definitivno odskače od minimalističkih odabira koje Marie preferira, ali moramo priznati da je bila stvarno preslatka.

Jason Momoa

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Kako bi odao počast nedavno preminulom Karl Lagerfeldu, Jason Momoa odlučio se za Fendi ružičasto odijelo. Modna hrabrost definitivno mu se isplatila jer je pokupio mnogo komplimenata, ali i matching slika s kolegicama. Wow, Jason! 

Photo: Profimedia/Instagram

Komentari 0