Moda
Opojna marsala i ove sezone zavela je modnu scenu Opojna marsala i ove sezone zavela je modnu scenu Opojna marsala i ove sezone zavela je modnu scenu Opojna marsala i ove sezone zavela je modnu scenu Opojna marsala i ove sezone zavela je modnu scenu Opojna marsala i ove sezone zavela je modnu scenu Opojna marsala i ove sezone zavela je modnu scenu 1/8 Opojna marsala i ove sezone zavela je modnu scenu

Opojna marsala i ove sezone zavela je modnu scenu

Bez straha nosite boju vina od glave do pete, a voli se i kombinirati s nježnim, pastelnim nijansama

Službeno je marsala bila prošle godine boja sezone. A kad Pantone nešto odobri, dizajneri instantno ubace u svoje kolekcije. Zavodljiva, ženstvena, a opet tako edgy, uklopit će se savršeno u svaki stil. Osobito dobro izgleda na baršunastim i kožnatim komadima. Suknja, hlače ili haljina, a na dodacima već je provjerena stilska receptura. Costume National, Paul Smith i Ermanno Scervino samo su neka od dizajnerskih imena koja su se ponovno vratila ovoj boji koja se tako lako kombinira da je slobodno možemo prozvati novom crnom ove jeseni/zime.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Od glave do pete nije nikakav problem, jedino pripazite da se nijanse marsale pretjerano ne tuku. U kombinaciji s crnom je neodoljiva, a dodatno će je osvježiti bijeli modni dodaci. Pastelne ljetne nijanse slobodno nosite i tijekom hladne sezone, zašto ne.

 | Autor: Getty Images Getty Images Fausto Puglisi

Fausto Puglisi i Tory Burch savršeno su boju vina uklopili s nježnim modnim pastelima. Dobro će izgledati i s jarkim crvenim komadima, samo nemojte pretjerati. Ove sezone birajte kaput upravoj u toj boji, dodajte ljubičastih detalja, a leopard uzorak najbolji je prijatelj ove boje, kao i ostali životinjski printevi. 

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0