Moda

Opet su se vratili predimenzionirani rukavi s volanima

Umjesto nakita upečatljivi tzv. truba rukavi zavladali su na ulicama... I jako nam se sviđaju

Od košulja do haljina, tzv. truba ili još popularnije zvonoliki rukavi preko noći vratili su se na omiljene komade trendseterica. O.K., možda na prvu imaju retroprizvuk (Jerry Seinfeld i njegova pufasta košulja s volanima već je kultni komad), no ove se sezone ovaj “statement” detalj prilagodio svačijem stilu.

 | Autor: arhiva arhiva H&M, 224 kn

One koje vole biti u centru modne pažnje, neka biraju predimenzionirane rukave s volanima i slobodno ih uparuju s predimenzioniranim komadima za urbani look. Nježne romantičarke obožavat će truba rukave kakve predlaže Gucci. Višeslojni, izrazito ženstveni, idealni su za kakve satenske ili baršunaste haljine, još ako vire iz chic kaputa, efektan detalj samo takav. S kombiniranjem nećete imati nikakvih problema.

Košulju ili bluzu s voluminoznim volanima nosite s trapericama i upečatljivim gležnjačama. Ove jeseni veliki će hit biti i vunene majice i dolčevite sa zvonastim rukavima koje kombinirajte s kožnatim suknjama i čizmama preko koljena. A Temperley London svoje je modele odlučio ukrasiti dvostrukim rukavima. Voljeli ili ne ovaj mali trend, voluminoznih rukava sigurno neće nedostajati na policama high street brendova.

Photo: Rex

Komentari 0