Moda

Opako dobar styling Jessice Albe

Glumica Jessica Alba često se nalazi na listama najbolje odjevenih zvijezda. Dok pojedine zvijezde besprijekorno izgledaju samo na crvenom tepihu, Jessica, kad je stil u pitanju, ne čini razliku između red carpeta i ulice.

Njene kombinacije za crveni tepih odišu slobodnom i razigranosti, a u svečanim kombinacijama nikad ne djeluje overdressed. No, koliko su zanimljive 'službene' kombinacije, mnogo više pozornost plijene njen casual look kroz koji istančan stil dolazi do izražaja.

 | Autor: @ www.splashnews.com @ www.splashnews.com Stilist, vizažist i frizer zasluženi su za red carpet look, dok za onaj casual samo ona. Bilo da je u gradu zbog druženja s prijateljicama ili zbog djece, Jessica uvijek izgleda besprijekorno. Ovaj vikend odvela je svoje kćerke u šetnju i u zabavni park, a za tu prigodu je odabrala nepretenciozan rokerski styling u kojem dominira majica širokog kroja s motivom životinje.

 | Autor: @ www.splashnews.com @ www.splashnews.com Majicu je kombinirala uz uske poderane crne hlače i rokerske čizme. Ženstvena i elegantna torbica ublažila je opaki dojam i izvrsno zaokružila ovaj dnevni look poznate glumice.

Photo: @ www.splashnews.com

Komentari 0