Moda
1/12

Opaki modni gradski frajeri

Gradski frajeri s početka 80-ih i 90-ih godina prošlog stoljeća ponovno su u trendu, barem kada je riječ o muškoj modi s poznate zagrebačke adrese, Heraldi for men.

Kroz trendove za jesen i zimu, neki od vodećih svjetskih brendova za muškarce - Joop!, Strellson, Canali, Paul Smith i Church's - donose svoje viđenje gradske muževnosti i originalnosti.

 | Autor:

Dok jedan od najpoznatijih svjetskih dizajnera današnjice, Paul Smith, inspiriran legendarnim glazbenikom 20. stoljeća Jimom Morrisonom, u odjevnim kombinacijama besprijekorno spaja umijeće krojenja sa svijetlim paletama boja, njemački lifestyle & fashion brend Joop! urbanog muškarca vidi u redizajniranim bikerskim jaknama, teškim kaputima te parka jaknama.

 | Autor:

Urbanom gradskom džunglom, koju potpisuje najbrže rastući fashion brend za muškarce, švicarski Strellson, dominirat će komadi od trapera povezani s kožnim aplikacijama, sitni detalji poput sata na lančiću, igle na kravatama i manžete, što spoju casual i buntovničkog looka daje dozu raskoši i glamura.

 | Autor:

U galeriji pogledajte više fotografija...

Photo: None

Komentari 0