Moda

Opa! Za sve ljubiteljice visokih čizama Zarini novi, zaista upečatljivi modeli, bit će pravi izazov

  • Ako voliš visoke čizme, svoju bi kolekciju mogla 'podebljati' nekim modelom koji seže do iznad koljena
  • Jedne takve možeš pronaći i u Zarinoj novoj kolekciji koja u svom asortimanu ima primamljivi model od antilop kože
  • Dolaze u tri neobične boje: zelenoj, boji fuksije i boji 'kamena'

Visoke čizme koje sežu do preko koljena su popularne već godinama, a svake se sezone pojavljuju novi privlačni modeli. Iako slove kao jedne od najseksipilnijih cipela, uz odgovarajući odabir odjeće se vrlo lako prilagođavaju dnevnom look-u. Trendesterice ih obožavaju jer su nosive i na traperice, suknje i haljine- pritom dužina nije važna jer jednako dobro izgledaju i kada samo izviruju ispod dužih krojeva. 

Možda vas zanima Znaš li kako ti krastavci i jogurt mogu pomoći u održavanju idealne težine? Rubrika Život Život

Za sve ljubiteljice ovog modela čizama, Zara je pripremila pravu poslasticu od antilop kože. Ako su ti pomalo dosadile čizme u neutralnim crnim tonovima, ove bi ti se itekako mogle svidjeti! 

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

Čizme dolaze u različitim bojama: zelenoj, boji fuksije i boje 'kamena'. Imaju kožni gornji dio i saru do iznad koljena od rastezljive brušene kože. Presvučene blok potpetice su visoke 9 centimetara pa će ih možda češće birati ljubiteljice visokih peta. 

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

Ono što bi ih dodatno moglo osvojiti je činjenica da je Zara i ovoga puta bila ekološki osviještena pa je kožu cipela štavila primjenom održivih postupaka u certificiranim štavionicama Leather Workin grupe.

Možda vas zanima U trgovine su stigle nove gležnjače, neki modeli su bili jako popularni i prošle godine Rubrika Moda Moda

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

Ukoliko ti se sviđaju, za ove ćeš čizme izdvojiti 1.199,90 kn, a dok ne stignu u trgovine, možeš ih naručiti putem Zarine web stranice. Ne samo da su trendi nego će te i dodatno grijati za vrijeme hladnih jesenskih dana. Mi ih već vidimo u kombinaciji s džemperima, trapericama i lepršavim suknjama.

Možda vas zanima Ma kakva crna i smeđa! Zarine polučizmice koje bi mogle biti veliki hit najavljuju vedriju modnu jesen Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram/Zara

Komentari 0