Moda
Olja Vori prosetala Cvjetnim trgom

Olja Vori ponovo oduševila stylingom! Trend koji voli i Victoria Beckham samo je za prave modne sladokusce

  • Olja Vori mnoge zabavlja svojim modnim odabirima koji su sve samo ne uobičajeni 
  • Vitka Splićanka ovaj put iskombinirala je traperice širokih nogavica u patchwork stilu u kombinaciji koja privlači pažnju
  • Zanimljiv komad odjeće isfurale su i Victoria Beckham te Jennifer Lopez

Malo tko ostaje ravnodušan na modne odabire Olje Vori, vlasnice jednog o najrazigranijih ormara u Hrvatskoj. Splićanka koja se ne boji poigravati s trendovima često je najkomentiranija dama sa zagrebačke špice i gradskih ulica. No, i svojim pratiteljima na Instagram profilu redovito se pohvali svojim ulovima.

Možda vas zanima Olja Vori danas je zavladala špicom: Nije bilo onoga kome se pogled nije zaustavio na njezinoj kombinaciji Rubrika Moda Moda

U posljednjoj objavi pokazala je traperice koje su sve samo ne obične – širokih nogavica i u patchwork stilu ovaj komad odjeće kao stvoren je za privlačenje pogleda. Kako bi još više naglasila  upečatljiv izgled hlača na koje je iskombinirala zelene štikle Olja je u kućnom izdanju odlučila gornji dio tijela prekriti tek buketom cvijeća…Pratitelji su emotikonima dali do znanja kako im se sviđa njezin odabir. ‘’Hlače su top’’, jedan je od komentara. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MyFotoDiary (@oljavori)

No, kako je Olja stvorila modnu priču u kojoj traperice igraju jednu od glavnih uloga mogli smo vidjeti u središtu metropole. Opušten styling upotpunila je košuljom na bijele i ružičaste pruge uz još jedan apsolutni hit ove sezone – Zarinu prošivenu ručnu torbicu s debelim zlatnim lancem. 

Oljin izbor pao je na ružičastu boju torbice koja je komplementirala styling iako se svaka modna trendseterica sjetiti kako je ova torbica prvi put pojavila u zelenoj boji i kao takva osvojila baš sve

Neopaženo ne može proći ni marama kao modni detalj koji je Olji poslužio kao pokrivalo za glavu – Chic!

 | Autor: Bruno Fantulin/PIXSELL Bruno Fantulin/PIXSELL

Olja je prepoznala odličnu investiciju

Patchwork traperice isfurala je i Victorija Beckham koja među prvima pokazuje modne trendove. Modna dizajnerica čiji stil kopiraju milijuni diljem svijeta tako je krajem prošle godine pokazala zanimljivo izdanje u trapericama sa širokim nogavicama u patchwork stilu.

Želiš dobro investirati u garderobu? Prema Victoriji Beckham trebat će ti ova 2 modela traperica

Modni stručnjaci sugerirali su kako je ovaj detalj na trapericama upravo ono to ćemo ove godine sve više viđati na ulicama. 

Patchwork ispod rada nije prošao ni Jennifer Lopez koja je ovaj model traperica prošetala uz sportsku sivu majicu bez rukava. Šik traperice koje bi se mnoge ne bi usudile obući potpisuje Tom Ford, a cijena im je 3.250 dolara odnosno 20.000 kuna.

Jennifer Lopez prošetala neobične traperice koje koštaju 20 tisuća kuna. Bi li ih ti nosila?

Traperice nikad ne izlaze iz mode, a one u patchwork stilu širokih nogavica izgleda odabir je najhrabrijih dama koje se vole poigrati s modom. Bi li ti nosila

Photo: Pixsell/Luka Stanzl
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    jadna, šta god stavi na sebe izgleda nikako