Moda

Oduševila nas je vjenčanica influencerice Anđele Rončević. Riječ je o vrlo popularnom brendu

Anđela Rončević, lifestyle influencerica, udala se za svog dugogodišnjeg dečka, Mateja Zlopašu, u predivnom Šibeniku. Mladi influencerski par često objavljuje zajedničke trenutke na društvenim mrežama pa su tako svoje obožavatelje razveselili malenim uvidom u svoje vjenčanje. I dok je sve uistinu izgledalo predivno te prštalo od ljubavi i romantike, našem ženskom oku je najviše pažnje privukla vjenčanica koju je nosila mladenka.

Naime, Anđela Rončević je poznata po stilu koji je spoj elegancije i modernog pa nas ne čudi što je njezina vjenčanica upravo takva. Za svoj veliki dan, Anđela je odabrala haljinu jednog od najpopularnijih brendova vjenčanica - Eva Lendel iz salona vjenčanica Mila. Eva Lendel jedan je od najpoznatijih brendova vjenčanica, a njihove haljine su romantične, elegantne i ženstvene. Vjenčanica koju je nosila Anđela Rončević ima sve poznate karakteristike brenda koji spaja moderno i elegantno. 

Anđelina vjenčanica je bila duga haljina sa šlepom, a na sebi je imala veliki broj malenih cvjetova i šljokica tako da se suptilno presijavala na svjetlu. Također, ove sezone su popularna gola ramena i korzet vjenčanice pa nas ne čudi što se Anđela odlučila za ovu haljinu. Korzeti haljini daju dozu elegancije i luksuza, dok spuštene naramenice koje otkrivaju ramena i ključnu kost daju moderan i privlačan izgled.

Čestitamo mladom paru na ulasku u bračnu luku i želimo im puno sreće!

Photo: Instagram @andelaroncevic

Komentari 0